Збільшення волатильності на криптовалютних ринках перед закінченням опціонів

Збільшення волатильності на криптовалютних ринках перед закінченням опціонів

Криптовалютні ринки очікують збільшення волатильності, оскільки майже $1,6 мільярда вартості опціонів на Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) закінчується сьогодні.

Ця подія співпадає з недавньою рішенням Федеральної резервної системи знизити процентні ставки на 50 базисних пунктів. Рішення Феду сприяє ралі крипторинку напередодні великого закінчення опціонів.

За даними Deribit, 20 037 контрактів на опціони на Bitcoin на суму приблизно $1,26 мільярда закінчаться 20 вересня. Ці контракти мають відношення між купівлею та продажею в розмірі 0,85 та максимальну точку болю в $58 500.

Так само ринок опціонів Ethereum готується до закінчення з 125 046 контрактами на загальну суму $308,16 мільйона. Сьогодні закінчується Ethereum контракти мають відношення між купівлею та продажею в розмірі 0,65, з максимальною точкою болю в $2 350.

У торгівлі опціонів максимальна точка болю вказує на рівень ціни, при якому власники опціонів зазнали б найбільших втрат. Це в основному рівень ціни, при якому найбільша кількість опціонів (як купівля, так і продаж) закінчується безцінними, завдаючи максимальну фінансову `біль` трейдерам.

Аналіз Greeks.live недавно розкрив вплив рішення Феду знизити ставки на сьогодні закінчуються крипторинкові опціони. Аналітики зауважили, що рух Феду був попередньо очікуваний та узгоджувався з макроекономічними прогнозами.

BeInCrypto повідомив, що цьотижневе зниження ставки позитивно вплинуло на крипториноку. Після рішення Bitcoin стрімко зросла з рівня $59 000, щоб перевищити межу в $63 500.

Так само Ethereum також зазнала значного зростання протягом періоду. Дані показали, що ETH різко піднялася з $2 293 до рівня $2 482.

Проте обидва активи зараз стабілізувалися. На момент написання, Bitcoin та Ethereum торгуються в розмірі $62 890 і $2 450 відповідно.

Незважаючи на позитивний настрій, трейдерам радять залишатися обережними. Історично закінчення опціонів часто веде до короткострокової нестабільності на ринку. Наступні декілька днів будуть ключовими для визначення, чи можуть Bitcoin та Ethereum утримати свої позитивні тенденції, чи період корекції є неминучим.

Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
🔥 Ripple прогнозирует достижение $1 с проектом FedNow, трансформирующим платежи. XRP технически готовится к росту, сопротивление на $0.60. Аналитики предсказывают XRP выше $1 в следующие годы. 🚀 #XRP #Ripple #FedNow
Просмотреть
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Криптовалюты радуют инвесторов: BTC преодолел $64 тыс., ETH и SOL тоже растут. XRP не следует за трендом рынка. 📈🚀
Просмотреть