Петр Шифф розкритикував Біткоїн за високі комісії

Петр Шифф розкритикував Біткоїн за високі комісії

Пітер Шифф придумує нову причину, чому Біткоїн є невдачею

Золотий буг Пітер Шифф знову взявся за соціальні мережі, щоб висміяти Біткоїн, назвавши його `невдачею`. Цього разу він висловив зауваження щодо екзорбітантних комісій криптовалюти.

Шифф вказав на те, що вартість однієї транзакції з Біткоїном стрімко зросла до рекордних $128. Це перешкоджає криптовалюті функціонувати як придатна цифрова валюта, за словами ринкового коментатора.

`Вартість використання Біткоїну як валюти унеможливо висока для більшості транзакцій. Це - невдача`, - сказав Шифф.

Як повідомлено U.Today, Біткоїн згенерував неймовірних $78,3 мільйона комісій 20 квітня, затмивши комісії Ethereum.

Також після халвінгу, майнерам вдалося згенерувати рекордні доходи, перевищивши $100 мільйонів.

Великий приріст комісій був викликаний запуском протоколу Runes, який дозволяє створювати фунгібельні токени від Біткоїну.

З цим важко сказати, наскільки стійка гіпс навколо Проусу. За даними наданими YCharts, середня комісія Біткоїна знизилася до $34 21 квітня. Хоча це все ще високо, майнерам можливо не вдасться розрадитися такими прибутками довго після халвінгу.

Затокенізоване золото?

Біткоїн завжди ставили як кращу альтернативу золоту через легкість трансакцій. Проте, Шифф зауважив, що король криптовалют наразі непридатний як валюта, оскільки тепер на обробку транзакції з Біткоїном потрібно понад годину.

Цікаво, що Шифф аргументує, що навіть золото може слугувати кращою валютою, якщо воно буде токенізоване, проявляючи підтримку для самої технології, що лежить в основі Біткоїну.

`Люди зараз не використовують золото як валюту. Але якщо вони захочуть, золото може бути токенізоване на блокчейні. Час транзакції буде практично миттєвим, а вартість мінімальною. Золото працює набагато краще на блокчейні, ніж Біткоїн`, - сказав він.

Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Питер Брант передбачає зростання Bitcoin до $300,000, перевершивши золото. Інверсійний патерн голова і плечі на графіку BTC/Gold. Bitcoin торгується на рівні $62,741. 📈🚀
Переглянути
Прогноз ціни Bitcoin: Індикатори показують тимчасову паузу перед подальшим ростом
Прогноз ціни Bitcoin: Індикатори показують тимчасову паузу перед подальшим ростом
Огляд: Bitcoin наближається до опори $64-$64,5 тис. Перекуплений RSI сигналізує про можливу паузу перед подальшим ростом. Очікується, що ціна може відхилитися на рівнях опори перед продовженням вгору. 📈🔍
Переглянути
Нарешті: Bitcoin Wallet активовано після 14 років
Нарешті: Bitcoin Wallet активовано після 14 років
🔥 Whale Alert виявив активацію давнього Bitcoin гаманця з 50BTC 💰, що датується ерою Сатоші Накамото! 🚀 Ці рідкісні події свідчать про інтерес до початкових днів криптовалюти. 🌟 #Bitcoin #Сатошіера
Переглянути
Прогноз бикового ринку для Bitcoin: аналітика CryptoCon.
Прогноз бикового ринку для Bitcoin: аналітика CryptoCon.
Компанія CryptoCon передбачила биковий ринок для Bitcoin, вказуючи на Puell Multiple та зменшення блоків як ключові чинники. Bitcoin готується до зростання ціни і можливого бикового періоду. 🚀📈 #CryptoCon #Bitcoin #биковийринок
Переглянути