Петр Шифф розкритикував Біткоїн за високі комісії

Петр Шифф розкритикував Біткоїн за високі комісії

Пітер Шифф придумує нову причину, чому Біткоїн є невдачею

Золотий буг Пітер Шифф знову взявся за соціальні мережі, щоб висміяти Біткоїн, назвавши його `невдачею`. Цього разу він висловив зауваження щодо екзорбітантних комісій криптовалюти.

Шифф вказав на те, що вартість однієї транзакції з Біткоїном стрімко зросла до рекордних $128. Це перешкоджає криптовалюті функціонувати як придатна цифрова валюта, за словами ринкового коментатора.

`Вартість використання Біткоїну як валюти унеможливо висока для більшості транзакцій. Це - невдача`, - сказав Шифф.

Як повідомлено U.Today, Біткоїн згенерував неймовірних $78,3 мільйона комісій 20 квітня, затмивши комісії Ethereum.

Також після халвінгу, майнерам вдалося згенерувати рекордні доходи, перевищивши $100 мільйонів.

Великий приріст комісій був викликаний запуском протоколу Runes, який дозволяє створювати фунгібельні токени від Біткоїну.

З цим важко сказати, наскільки стійка гіпс навколо Проусу. За даними наданими YCharts, середня комісія Біткоїна знизилася до $34 21 квітня. Хоча це все ще високо, майнерам можливо не вдасться розрадитися такими прибутками довго після халвінгу.

Затокенізоване золото?

Біткоїн завжди ставили як кращу альтернативу золоту через легкість трансакцій. Проте, Шифф зауважив, що король криптовалют наразі непридатний як валюта, оскільки тепер на обробку транзакції з Біткоїном потрібно понад годину.

Цікаво, що Шифф аргументує, що навіть золото може слугувати кращою валютою, якщо воно буде токенізоване, проявляючи підтримку для самої технології, що лежить в основі Біткоїну.

`Люди зараз не використовують золото як валюту. Але якщо вони захочуть, золото може бути токенізоване на блокчейні. Час транзакції буде практично миттєвим, а вартість мінімальною. Золото працює набагато краще на блокчейні, ніж Біткоїн`, - сказав він.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть