Цільові ціни для Chainlink конкурента: PYTH, CHR, Фібоначчі

Цільові ціни для Chainlink конкурента: PYTH, CHR, Фібоначчі

Тут наведені потенційні цільові ціни для конкурента Chainlink, що вже зросла на 85% цього року, за словами криптотрейдера.

Популярний криптоаналітик розкриває бичі цільові ціни для конкурента Chainlink (LINK), який вже зросла майже на 85% з початку 2024 року.

Аналітик, відомий під псевдонімом Altcoin Sherpa, повідомляє своїм 207 200 фоловерам на соціальній мережі X, що планує використовувати розширення Фібоначчі для цільових показників для сервісу з агрегації даних Pyth Network (PYTH).

Трейдери використовують розширення Фібоначчі в технічному аналізі для оцінки прибуткових цілей та цінових відступів. Вони базуються на відношеннях Фібоначчі.

PYTH вже перевищила першу ціль аналітика, яка була близько 0,65 долара. Криптоактив на 83-му місці за обсягом ринку торгується приблизно за 0,658 долара на момент написання статті, що є зростанням з індикатору у 0,356 долара на початку року.

Наступні цілі Altcoin Sherpa для активу - це 0,6979 долара, а потім 0,767 долара.

На початку цього тижня аналітик зазначив, що PYTH знаходиться в процесі виявлення ціни, ситуація, коли монета торгується на рівнях, які раніше не були зафіксовані в історії.

Altcoin Sherpa каже, що монети, які торгуються в зоні виявлення ціни, `завжди магічні`, оскільки вони мають тенденцію йти на сильний взлет без відомого залишення опори.

Трейдер також зазначає, що варто звернути увагу на деякі старі альткоїни, зокрема на публічну блокчейн-платформу Chromia (CHR).

`Те, що деякі старі монети, такі як CHR, повертаються з мертвих, змушує мене подумати, що не варто бути таким стежким до деяких з цих старих монет і, натомість, розглядати можливість торгувати ними більше. Проблема полягає в тому, що вони зазвичай перебувають у тривалих паттернах накопичення і можуть зайняти деякий час, щоб почати рухатися... а моя нетерпляча дупа не буде утримувати позицію протягом тижнів.

Проте, можливо, багато з них виглядають досить добре. Буду більше дивитися на це в найближчі кілька днів/тижнів`.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть