Неймовірний ріст XRP: понад $1 млрд за добу

Неймовірний ріст XRP: понад $1 млрд за добу

XRP привертає понад $1 мільярд у бойовому щоденному спринті

В середовищі значних цінових зростань більшості активів у криптовалютній індустрії, XRP не став винятком, збільшуючи свої щоденні та тижневі показники, перетнувши поріг у $0,55 і додавши понад $1 мільярд до свого ринкового капіталу за один день.

Зокрема, ринковий капітал XRP зріс з $28,66 мільярда до $29,66 мільярда за 24 години, що означає, що він додав $1,18 мільярда і зріс на 4,12% протягом цього часу, за даними, одержанимі від фінансових даних від аналітичної платформи CoinMarketCap щодо ринку криптовалют 15 лютого.

Аналіз ціни XRP

Тим часом токен XRP зараз торгується за ціною $0.554, після перевищення позначки у $0.55, записуючи зростання на 4,44% за останні 24 години і на 7,25% протягом попередніх семи днів, коли він намагається відновити 3,58% втрати, накопиченої за останній місяць.

Як це сталося, радість активу не тільки супроводжує биківський настрій у криптосекторі, але й очікування, що банки у США можуть використовувати його для міжнародних платежів після отримання правової ясності в справі між Ripple та Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) США.

Цікаво, що XRP також прискорюється, оскільки спляча криптовалютна адреса гаманця, контрольованого Ripple, нещодавно прокинулася для викиду 100 мільйонів XRP на суму $53,5 мільйона на рахунок скарбниці компанії для зберігання її резервів у рідкій формі для продажів, як раніше повідомляло Finbold 14 лютого.

Тим часом, вдосконалені алгоритми штучного інтелекту (AI), використовані аналітичною платформою CoinCodex для крипто- та фондової аналітики, передбачили, що XRP продовжить покращувати свою ціну до кінця лютого, у цей час встановивши її на дуже оптимістичне $0,70 до 29 лютого 2024 року.

Відомості щодо відмови від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал під загрозою.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть