Неймовірний ріст Ethereum та Solana: огляд ринку

Неймовірний ріст Ethereum та Solana: огляд ринку

Ефіреум та Солана зростають, слідуючи за булішем Біткоїна

Хвиля оптимізму охопила крипторинок, підтримана значними зростаннями цін на важкі гравці галузі: Ethereum (ETH) та Solana (SOL).

Solana перевершила очікування з міцним ралі цін, захопивши четверте місце в рейтингу криптовалют за капіталізацією ринку та випередивши токен BNB від Binance. Хоча серйозне відключення мережі 6 лютого могло залякати деяких слабких гравців, ринковий настрій був настільки булішевий, що зумів перебороти страхи.

Ціна Solana сьогодні пішла в гору на 4%, з $112,54 до поточних $117,14. Для інвесторів, які використовують короткострокові стратегії, також виглядає добре, оскільки криптовалюта зафіксувала вражаюче зростання на 15,9% за останні 7 днів.

На ринках спостерігається збільшений апетит до ризику, оскільки широко відомий індекс страху та жадібності на крипторинку досяг 74 з 100, свого найвищого рівня з часів рекордної піки Біткоїна у листопаді 2021 року.

На відміну від акцій, для яких Біткоїн зазвичай розглядають як волатильну альтернативу, альткойни ще більш волатильні, ніж BTC, і дуже цінуються в булішеві часи за їхній потенціал забезпечувати величезні прибутки за короткі періоди.

Поза загальним настроєм ринку, загальна сума, заблокована (TVL) в DeFi протоколах Solana, зросла метеорично на понад 944% з 2023 року, за даними DefiLlama, віддзеркалюючи підвищений рівень довіри та зацікавленості інвесторів в екосистемі Solana. Спрочиливий ріст відбувся незважаючи на удар, який стався з відключенням FTX.

Сам Банкмен Фрід, колишній генеральний директор офіційної біржі, був великим шанувальником та інвестором в токен.

Як примітка, попередні замовлення на нову версію смартфона Solana Mobile Saga перевищили очікування, досягнувши понад 100,00 попередніх продажів і надаючи Фонду Solana достатньо місця для підвищення ціни та використання брендового маркетингу, який приносить криптофон під час росту токенів. Вікно засновників для #Chapter2 офіційно закрилось, і ми вдячні всім, хто взяв участь!

Почалося Вікно Ранніх Приймачів, з предзамовленням за ціною $500.

Єфір підтримує моментум

Після загальних рухів ринку, Ethereum продовжує свій підйом. ETH сьогодні зареєстрував вражаючі доходи, проявляючи помітну силу під час загального підняття ринку.

Ціна Ethereum зросла на 5,6% після невеликої червоної свічки вчора. ETH розпочав день з $2 642 і пішов аж до поточної ціни у $2 781.

Ціна Ethereum не бачила таких рівнів з квітня 2022 року.

Рухи цін на Біткоїн мають значний вплив на альткойни, включаючи Ethereum. Однак, на більш фундаментальному рівні, високочекана оновлення Dencun мережі Ethereum, заплановане на березень, обіцяє значні покращення ефективності та створило позитивний настрій серед інвесторів та криптоспільноти.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть