Зниження ціни Litecoin: великий депозит на Binance від кита

Зниження ціни Litecoin: великий депозит на Binance від кита

Litecoin Whale Deposits Big To Binance, 3% Падіння LTC Подовжується?

Дані on-chain показують, що кит Litecoin здійснив великий депозит на криптовалютну біржу Binance, що може призвести до подальшого зниження ціни монети.

Litecoin Whale Передав 100 000 LTC На Binance Сьогодні

Згідно з даними від сервісу Whale Alert, що відслідковує криптовалютні транзакції, на мережі Litecoin було помічено великий переказ протягом останнього дня.

Ця транзакція включала переведення 100 000 LTC через blockchain, що становить більше 7 мільйонів доларів США на момент переміщення. Оскільки масштаб переказу такий великий, ймовірно, за цим стояла фінансова установа-кит.

Зазвичай переміщення китів можуть бути покликані стати насторожу, оскільки вони можуть спричиняти хвилі на ринку. Те, як такий великий утримувач може вплинути на актив, залежить від наміру за ним.

Ось додаткові деталі щодо останнього переказу кита Litecoin, які можуть надати підказку про те, чому інвестор зробив цей крок:

  • Здається, що для виконання транзакції з китом знадобився лише мізерний збір у розмірі 0,008 LTC ($0,56) | Джерело: Whale Alert

Як ізображено вище, кит перевів 100 000 LTC на гаманці, що пов`язані з криптовалютною біржею Binance у цьому русі. Вихідні адреси були всі невідомими гаманцями, що не були пов`язані з жодною централізованою платформою.

Такі гаманці зазвичай є адресами інвесторів. Транзакції, де монети переходять з самостійних гаманців на біржі, називаються `входами на біржу`.

Останній вхід на біржу від кита підказує, що інвестор мав намір скористатися однією з послуг платформи, що може включати продаж. Таким чином, переміщення може бути поганою новиною для Litecoin.

LTC Впав На 3% За Останні 24 Години Навіть За Ринку Підйому

Хоча більшість секторів криптовалют користувались прибутками протягом останнього дня, Litecoin був винятком, оскільки він зареєстрував від`ємні прибутки.

Як показує графік нижче, LTC впав з вище рівня $73 до позначки $68 під час свого останнього зниження.

Litecoin зареєстрував певний відскік зі своєї низької точки, але повернувся вище $70. Незважаючи на це зростання, монета все ще впала приблизно на 3% за останні 24 години.

З урахуванням часу транзакції входу на Binance, здійсненої китом, можливо, що крок все-таки був спрямований на продаж, оскільки він співпав з цим відскоком криптовалюти.

Можливо, кит використовує цей невеликий виліт, щоб вийти з активу, можливо, для переходу на зелені пасовища, які решта ринку, схоже, надає.

Щодо ринкової капіталізації, Litecoin впав лише на 20-ту позицію у списку найбільших криптовалют, що означає, що існують дев`ятнадцять більших цифрових активів, ніж він наразі. Між LTC і Uniswap (UNI), розмістилася на 21 місці, все ще є певна різниця, так що монета може не бути в ризику ще більшого падіння, принаймні наразі.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть