Криптовалютна можливість VeChain (VET) за $.03

Криптовалютна можливість VeChain (VET) за $.03

Нова криптовалютна можливість за $0.03 для інвесторів, які пропустили стрімке зростання SHIB та DOGE

Криптовалютний ринок повний можливостей для інвесторів, які готові прийняти ризики та волатильний шлях асиметрії вартості.

Наприклад, Dogecoin (DOGE) та Shiba Inu (SHIB) є яскравими прикладами криптовалют, які стрімко зростали в минулому. Зокрема, обидва проекти від ринкової капіталізації менше $1 мільярда виросли до історичних максимумів $98.47 мільярда та $249.83 мільярда відповідно у 2021 році.

Зокрема, DOGE та SHIB є двома `мемокоінами`, які значно скористались підтримкою впливових осіб, таких як Ілон Маск. Вони пережили памп під час бичого ринку минулого циклу, й інші проекти важко зможуть повторити їхню успішність.

Тим не менш, інвестори все ще можуть знайти можливості для інвестування в криптовалюти для отримання відповідних прибутків. Технічний та фундаментальний аналізи є цінними супутниками на цьому фінансовому шляху.

Вікова можливість VeChain (VET) за $.03

Цікаво, що відомий трейдер Алі Мартінес виявив криптовалютну можливість на VeChain (VET), використовуючи технічний аналіз 14 лютого.

За словами Мартінеса:

“Якщо історія повториться, VET може очікувати рух до $0.054 на цьому тижні, коротку корекцію до червня, а потім виліт до $0.70 до листопада!` - Алі Мартінес (@ali_charts)

У цьому контексті рух до $0.70 винагородить інвесторів із 1900% прибутків до кінця 2024 року. Трейдер фундує свій аналіз на минулих цінах VeChain у 2021 році. Тим не менш, немає гарантій такої події.

Основне, що ціна формується комбінацією пропозиції та попиту на певний актив. VET досягнув свого історичного максимуму під час моменту високого еуфорію та великого припливу капіталу на криптовалютний ринок.

Отже, VeChain може бути лише стабільною можливістю, якщо криптовалюта привертає достатньо попиту. Зазвичай значне збільшення попиту пов`язане або з високою спекуляцією на нові проекти, або з міцними фундаментами для встановлених.

Криптовалютне середовище може бути надзвичайно непевним та волатильним. Таким чином, інвестори, які шукають наступну велику `крипто-можливість`, повинні бути готові до обличчя розчарувань через розумні очікування та належне управління ризиками.

Відмова від відповідальності: Вміст сайту не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть