Прогноз ціни SOL: шлях до $140

Прогноз ціни SOL: шлях до $140

Прогноз ціни Solana: чому купівля SOL - це вигідна угода, оскільки розрив до $140 наближається

Прогноз ціни Solana: SOL повертається до своїх позашляхетних рейдів, роблячи великі кроки до піку у $125 у грудні. Останні два тижні були важливими для конкурентного токена умовних контрактів серед стрімкого спаду до $80 в січні. SOL в даний момент має ринкову вартість у $117 забезпечену зростанням ринкової капіталізації на 6% до $51 мільярдів незважаючи на невелике зниження обсягу торгів за 24 години до $2,5 трильйонів, дані CoinMarketCap показують.

Прогноз ціни Solana: чи може SOL піднятися до $140 у лютому

Настрій на ринку значно поліпшився в останні два тижні через помітний інтерес від інституційних інвесторів, які прагнуть отримати відкритий доступ до криптовалюти через біткоїнові ETF.

Як вже обговорено, кумулятивний чистий витік коштів на торгові ETF досягнув $4 мільярдів на 13 лютого. Незважаючи на неоцінений початок у січні, ці нові інвестиційні продукти все більше доводять своїй величезний вплив на крипторинок.

Збільшення експозиції означає більше грошей, що вливаються на ринок. У той же час, прийняття ETF є підтвердженням зрілості біткоїна і позитивним впливом на основні альткоїни, такі як Ethereum (ETH), Solana (SOL), XRP, та інші.

Ціні біткоїна вибухнула понад $50,000 вдруге на цьому тижні після короткого спаду до $48,000 у вівторок після оприлюднення даних про індекс споживчих цін у США . Хоча інвестори відреагували на розчаровуючі результати, які показали, що інфляція залишається фактором стурбованості, вони негайно купили спад, тягнучи BTC до $52,000.

Solana рухаючись паралельно з біткоїном та іншими альткоїнами успішно справився з опорами, які були виділені рівнем Фібоначчі на 61,8%, щоб торгувати на рівні $117 під час торгових годин у США в середу. Прогноз ціни Solana: графік | Tradingview

Найбільшими перешкодами на вогнем нахилі SOL є опори на рівні $120 - виділені фіолетовою лінією на графіку та останнім піком на рівні $125. Після подолання цих перепон Солана шанси на закриття лютого вище $140 значно зростуть.

Підтримуючи позитивну технічну структуру, є сигнал купівлі від індикатора руху середніх спряжень збіження-розбіження (MACD). Його позиція на рівні 20 та зелені гістограми вище нейтральної зони гарантують, що узбіччя залишається недоторканим.

Якщо Solana не зможе подолати опір на рівні $125 у наступних кількох сесіях або днях, трейдери можуть очікувати невеликої реверсії. Інвестори, ймовірно, почнуть здирати прибуток, враховуючи вражаючу продуктивність SOL ві за підтримкою на рівні $80 у січні.

Область на рівні $100 залишається важливою для Solana і може знову виконати функцію підтримки, якщо динаміка на ринку зміниться та ціни впадуть. SOL має історію винагороди за підтримки, тому такі корекції пропонують можливості для доларової вартості (DCA).

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть