Litecoin: Оптимізм і зростання проти Bitcoin

Litecoin: Оптимізм і зростання проти Bitcoin

Усе більше аналітиків прогнозують, що Litecoin - криптовалюта, яку часто називають `сріблом до золота Bitcoin` - може вижити і перевздути свого головного конкурента. Аналітик Тоні `The Bull`, який є сертифікованим графіком і головою дослідницького підрозділу NewsBTC, пояснив цю точку зору на початку січня. Він зазначив, що вони спостерігають ознаки наближаючого вибуху курсу Litecoin, який може призвести до його подальшого зростання протягом кількох тижнів.

Тоні `The Bull` зазначив, що місячний графік виглядає `неймовірно бичацьким` для Litecoin. Це повідомлення обрадувало спільноту прихильників Litecoin, особливо зважаючи на його нещодавні неудачі в 2023 році, коли ціни сконсолідувалися, а потім стрімко впали у другій половині року.

Дослідник також поділився іншим графіком, передбачаючи, що криптогромада `близька до свідоцтва чогось вражаючого`. Ентузіазм аналітика відображає попередню оцінку `SuperTrend` індикатора Litecoin, що сигналізує про значні зростання його ціни в найближчі сесії.

Litecoin залишається у песимістичній формації, показуючи консолідацію на місячному графіку. Зауважимо, що ціни все ще рухаються всередині виноскої бари у серпні 2023. Незважаючи на загальний оптимізм, прихильники Litecoin ще не змогли відшкодувати ці втрати і залишаються в пласкому діапазоні на місячному графіку.

Тим не менш, Litecoin може встановити нову тенденцію, залежно від напрямку вибуху. Будь-який рух вгору понад 115 доларів може спонукати до попиту, який підніме курс монети до позначок найвищого рівня травня 2021 року, наблизно 400 доларів.

Оптимізм Тоні `The Bull` щодо Litecoin збігається зі зниженням курсу Bitcoin, найбільшої криптовалюти світу, яке спостерігається на щоденному графіку. Незважаючи на схвалення US Securities and Exchange Commission (SEC) 11-ти біржових фондів на Bitcoin, курс Bitcoin не зміг пробитися понад 50 000 доларів.

Наразі криптогромада залишаються бистрими щодо майбутнього курсу Bitcoin. Прихильники Bitcoin раніше заявляли, що схвалення біржових фондів на Bitcoin призведе до величезного зростання інвестицій в цю криптовалюту. Цей похідний продукт надає законний канал для інституційних інвестицій в Bitcoin. Однак голова SEC, Гері Дженслер, заявив, що Bitcoin є спекулятивним активом, незважаючи на схвалення агентством.

У порівнянні з несприятливим курсом Bitcoin, Litecoin показує стійкість і залишається на місці незважаючи на коливання ринку. Це свідчить про те, що Litecoin може відновити перевагу перед Bitcoin у найближчі місяці. Графік LTCBTC показує, що Litecoin зросло на 21% у порівнянні з Bitcoin з мінімального рівня в січні.

Зображення: Canva, графік: TradingView Aвторське застереження: Ця стаття надана виключно для навчальних цілей. Вона не відображає думки NewsBTC щодо придбання, продажу або утримання будь-яких інвестицій, а інвестування несе ризики. Рекомендується провести власне дослідження перед прийняттям будь-яких рішень щодо інвестицій. Використовуйте інформацію, надану на сайті, на свій ризик та увагу.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть