Ставки: Рост цін на Stacks до $2.5 на тлі збільшення ТВЛ

Ставки: Рост цін на Stacks до $2.5 на тлі збільшення ТВЛ

Stacks Price Rally Eyes $2.5 As TVL Growth Fuels Recovery Momentum

Stacks Price: Поки криптовалютний ринок отримував задоволення від стрімкого зростання ціни на Біткоїн до $50 000, останні дані про ІПК у США спричинили різке зниження вівторок. Згідно з останньою публікацією Бюро статистики праці, Індекс споживчих цін (ІПК) – показник середніх змін цін на товари та послуги, що купуються домогосподарствами – зріс на 0,3% у січні.

Висока інфляція може змусити центральні банки підвищити процентні ставки, що може приглушити інвестиційний настрій до ризикових активів, включаючи криптовалюти, та перейти до безпечних активів.

До цього часу ведуча криптовалюта Біткоїн торгується на рівні $48990 з втратою в день 1,7%. Згідно з аналітичною фірмою Coinglass в цілому 51 699 трейдерів стикнулися з ліквідацією, що призвело до ліквідації в сумі $154,85 мільйона за останні 24 години.

Цей спад стимулює раптовий тиск на продаж на альткоін-ринку, але монета Stacks продовжує продовжувати свою бичу траєкторію зі зростанням на 7,8%.

У лад з загальним відновленням ринку, ціна Stacks набрала бичого імпульсу в другий тиждень лютого, коли ціна відновилася з підтримки $1,45. Позитивний поворот спричинив переможну серію протягом 9 днів і зафіксував майже 50% зростання до $2,157.

Останні відомості від DefiLlama, агрегатора аналітики на ланцюгу, свідчать про те, що Stacks побачив свою загальну заблоковану вартість (ТВЛ) зрости до $70,21 мільйона. Це представляє значний зріст понад 50% за останні три тижні. Цей розвиток відображає капітальні зобов`язання в межах фінансової екосистеми Stacks, відображаючи загальне зацікавлення та довіру інвесторів у їх фінансові протоколи.

Умови поточного відновлення, ціна STX дала рішучий вихід з останнього опору підйому до $2,06. Після виходу на вихідні дані може стрімко зрости до $2,475, за якими слідує $2,82.

Технічний індикатор Bollinger Band: зростаючий верхній межі індикатора Bollinger Band підказує, що наразі покупці домінують у цьому активі. Середній Показник напрямку: нахил ADX на рівні 21% підкреслює, що поточне відновлення далеко від вичерпання.

Пов`язана стаття: Метеоричне зростання Біткоїну: Чи може крипторинок зберегти моментум?

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть