Криптовалютні альткоіни для інвестування: IMX, OP, STX, SUI, BONK

Криптовалютні альткоіни для інвестування: IMX, OP, STX, SUI, BONK

5 Менш Відомих Альткоінів для Покупки при перевищенні Біткоїном рівня в $50 000: IMX, OP, STX, SUI, BONK

5 Менш Відомих Альткоінів для Покупки, оскільки криптовалютний ринок готується до буйної фази в 2024 році.

Криптовалютний ринок піднімається, очолюючи його ціною Bitcoin, який вперше перевищив рівень в $50 000 з грудня 2021 року. Детальне вивчення ринку принесло на світло п`ять альткоїнов для покупки, включаючи Immutable (IMX), Optimism (OP), Stacks (STX), SUI та BONK. Ці криптовалюти готові до значного зростання, привертаючи увагу інвесторів своїм потенціальним прибутком.

1. Immutable(IMX)

Immutable виступив як відкривальна платформа другого рівня для NFT на мережі Ethereum, вирішуючи основні проблеми блокчейну, такі як обмежена масштабованість, дешевий користувацький досвід та повільні процеси розробки. Ця платформа революціонізує ринок NFT, дозволяючи користувачам миттєво виконувати угоди та значно збільшувати свою діяльність. Вона також дозволяє чеканку та торгівлю NFT без комісії за газ, роблячи її найкращим коіном для інвестування.

Графік цін IMX

Це забезпечує, що як безпека користувачів, так і їх активи залишаються непіддані ризику. На даний момент Immutable переживає винятковий ралі, з його вартістю стрімко піднімається до $2,93, позначаючи значне зростання на 30% за останній тиждень. Ця тенденція підкреслює міцну бичачу підтримку платформи на ринку.

2. Optimism (OP)

Optimism (OP), провідне рішення вторинного масштабування на блокчейні Ethereum, відзначається своєю участю в покращенні масштабованості та зниженні комісій за транзакції. На даний момент оцінюється в $3,77, Optimism відзначився значним підсиленням, зареєструвавши понад 6% зростання за останній день, 16% зростання протягом тижня та вражаючі 75% щорічного зростання. Ця продуктивність робить його першовиборним варіантом для інвестування.

Платформа зібрала значний інтерес від прихильників, зацікавлених в перспективах масштабованості Ethereum. Оскільки мережа має проблеми з високими комісіями за газ та заторами, Optimism стає міцним альтернативним варіантом, пропонуючи ефективну обробку транзакцій та зниження витрат. Загальний обсяг заблокованих коштів (TVL) понад $843 мільйонів дозволяє Optimism виділитися як ключовий гравець у ландшафті рішень по масштабованості Ethereum.

3. Stacks(STX)

Stacks виступив як революційний шаровий рівень Bitcoin, який сприяє використанню Bitcoin для розумних контрактів та децентралізованих додатків (DApps), використовуючи його як актив та завершуючи транзакції на блокчейні Bitcoin. STX спостерігає значне зростання, торгуючи на рівні $2,02, що означає 6% зростання за останні 24 години.

Bitcoin, відомий як найбільший та міцніший децентралізований актив, знаходить нове застосування через Stacks, який використовує $500 мільярдів капіталу Bitcoin для поселення DApps. Зростання екосистеми Stacks, особливо в обсязі заблокованих коштів (TVL), було стрімким та значним. Останні дані від DefiLlama підкреслюють, що Stacks досягнув рекордного обсягу TVL в $64,41 мільйона, що є важливою віхою в його розвитку.

4. Sui

Sui нещодавно вивело в світло значні досягнення, зокрема перевищення рубежу у $500 мільйонів обсягу заблокованих коштів (TVL). Як криптовалюта на підйомі, Sui спостерігав вражаюче зростання на 88% за останній місяць, тепер близько наближається до наступного значного рівня опору на рівні $2.

Графік цін Sui

Зараз ціна становить $1,84, Sui зазнало зростання на 5% протягом останніх 24 годин. Вона займає 44-е місце на CoinMarketCap, пишаючись ринковою капіталізацією у $2 мільярди. SUI, місцева валюта блокчейну Sui, є серцем блокчейну першого рівня та платформи з розумними контрактами, призначеною для покращення конфіденційності, безпеки та легкості доступу до володіння цифровими активами.

5. BONK

BONK з`являється як Solana, перший криптовалюта з тематикою собаки, відрізняючись тим, що роздає половину свого запасу безпосередньо спільноті Solana. Цей крок позиціонував Bonk з ринковою капіталізацією, що досягає $808,98 мільйонів, сигналізуючи про готовність тапнути в зростаючій популярності стійкості та високоефективних цифрових валют.

Ціна BONK в даний момент складає $0.00001278, позначаючи 7% зростання і надаючи привабливу точку входу для потенційних інвесторів. Цей стрибок натякає на можливе зростання, оскільки Solana продовжує здобувати популярність. Bonk стратегічно позиціонується для інвесторів, які шукають розширення своїх портфелів інвестицій, які обіцяють значний потенціал у перспективному майбутньому.

Заключний Висновок

Ці п`ять альткоїнів пропонують унікальні можливості для інвесторів, які шукають зростання поруч з домінуванням на ринку Bitcoin. Кожен проект принесе інновації та ефективність у простір блокчейну, вони представляють перспективні напрямки інвестування для тих, хто шукає диверсифікацію поза основними інструментами.

Пов`язані Статті:

  • Чи Продовжиться Ралі Криптовалютного Ринку чи Чекати Першу Лінію?
  • Бум Біткоїну від MicroStrategy: Сміливі Кроки Сейлора Приносять 46% Зростання Протягом Тижня
  • Важливі Припливи в ETF Біткоїну, Оскільки Динаміка Подач Приводить Ціну BTC до Рівня $55 000
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть