Прорив опори: AVAX зростає на 17% и виходить у топ-10

Прорив опори: AVAX зростає на 17% и виходить у топ-10

Аваланш (AVAX) Рве 10% Вище, Обганяє Доджкоїн за Капіталізацією

Аваланш (AVAX) зріс на 17% протягом вихідних, щоб досягнути місячного максимуму, перевершивши $41 і обігнавши Доджкоїн і вирушив до топ-десятки з капіталізацією в $14,1 мільярда. Зараз торгується на рівні $38,73, AVAX дає змішані відомості з технічного аналізу, з закриттям вище $40 ймовірним для запуску короткострокового ралі.

Аваланш повернувся до топ-десятки, обігнавши Доджкоїн після вихідного ралі, яке підняло AVAX вище $41, і незважаючи на невелике зниження сьогодні, криптовалюта підтримує капіталізацію вище $14 мільярдів.

Ралі почалося в п`ятницю, 9 лютого, коли AVAX торгувався на рівні $35, відновлюючись після середньотижневого зниження цін, яке опустилося до $33,76. AVAX досяг максимуму в неділю, 11 лютого, коли ціна досягла $41,1, найвищого рівня з травня 3.

Заразому раптом AVAX обігнав Доджкоїн, щоб повернутися на дев`яте місце в чарті. Після досягнення свого піку, він трохи впав і на момент публікації торгувався на рівні $38,73, втрачаючи 2,80% за останні 24 години. Однак, незважаючи на зниження, він зберіг своє перевагу над Доджкоїн з капіталізацією в $14,24 мільярда.

Аваланш встановив нову підтримку на рівні $30. Повертаючись, цей рівень цін був опорою протягом 18 місяців, і до підйому цін у грудні 2023 року, останній раз AVAX торгувався вище $30 був у травні 2022 року. Спроби пройти цю опору в серпні того року та в лютому минулого року не вдалося.

Після прориву цієї опори в грудні, AVAX утримувався вище неї та зробив її підтримкою. Недавній спад в останні тижні закінчився 22 січня (як показано зеленим значком на графіку нижче) на рівні приблизно 430,48, і ціна знову піднялася до $41.

Що далі для Аваланш (AVAX)?

Незважаючи на зріст цін, технічні показники дають змішану відомість для AVAX. Відносний індекс сили на момент публікації перевищує 60, але протягом вихідних він був нижче 50, що вказує на те, що бики тепер контролюють ситуацію.

На ціновій діаграмі, вгору пропорційна моментів після відскоку від Аваланшу 22 січня була узвичаїна паралельна каналом, як показано на графіку нижче. Це зазвичай закінчується у корекцію.

Цінова діаграма Аваланшу підкреслює важливість рівня цін в $40. Навіть зі зростаючим паралельним каналом, цей рівень цін залишається критичним, а 10 лютого підтверджено, що він є верхньою межею та відкинув вгору. Щоденний перехід вище цього рівня встановить AVAX на короткострокові вигоди, і деякі аналітики прогнозують, що успішний прорив приведе AVAX вище $50.

Тим часом, конкурент Ефіріуму готується зіткнутися з серйозними перешкодами в цьому місяці. Найбільш значним буде 22 лютого, коли проект випустить 9,5 мільйонів токенів у наступному запланованому розблокуванні токенів. На момент публікації це оцінюється в $373 мільйони, що може значно вплинути на цінову динаміку в критичний час для токена.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть