Прогноз на Солану (SOL) до $140

Прогноз на Солану (SOL) до $140

Солана (SOL) до $140? Експерт вказує на один тригер

Для того, щоб початися правильне зростання альткоїнов, Біткоїн (BTC), найбільша криптовалюта, повинен подолати сильний опір на поточних рівнях, каже досвідчений криптотрейдер та педагог. Ціль ціни на Солану (SOL) залежить від виступу Біткойна (BTC), каже трейдер.

Якщо Біткоїн (BTC) зможе залишитися міцним на фоні великих опорних рівнів, це може розпочати рости деяких основних альткоїнів. Наприклад, ціна Солани (SOL) має всі шанси зрости до $140, пише криптовалютний педагог Корош Ханегаха на X.

Мислення Криптовалютного Ринку$BTC - Лідируючи на ринку, але на великому опорі. Міцний відхід тут невалідизує гри альткоїнів.$ETH - Взяв стрілу в коліно, не був тим же з того часу.$SOL - Якщо це рване з #біткоїн, ми йдемо до $140.$LINK - Красиво розриваючись,… — Корош АК (@KoroushAK) 12 лютого 2024

У той же час, Біткоїн (BTC) проводить ринкове зростання. Сьогодні, оранжева криптовалюта встановила новий циклічний максимум вище $49,500 на основних біржах обміну.

Можливе зростання до $140 означатиме ще 30% підйому ціни для Солани (SOL). Протягом останніх 30 днів актив зросла на 12,87%.

Крім Солани (SOL), міцний виступ Біткоїна (BTC) на хвилюючих рівнях може бути плідним для Chainlink (LINK), який вже `красиво розривається,` додає трейдер. Tron (TRX) виглядає `відразно` сильно.

У той же час, він песимістично ставиться до перспектив як XRP, так і MATIC від Polygon. Другий актив незабаром буде замінений POL як основна криптовалюта екосистеми Polygon.

Хоча Ethereum (ETH) `взяв стрілу в коліно,` його колишній конкурент Tron (TRX) виглядає дуже сильно для Ханегаха, особливо коли мова йде про щомісячні графіки.

За менше ніж три місяці, Tron`s TRX додав понад 25%. Його капіталізація перевищила $11 мільярдів. Токен знову вдалося стати топ-10 криптовалютою за капіталізацією ринку (за винятком стабільних мажорів USDT та USDC з регульованими капіталізаціями ринку).

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть