Таємниця постійних змін місцезнаходжень головного розробника Шиба Іну

Таємниця постійних змін місцезнаходжень головного розробника Шиба Іну

Розробник Шиба Іну прибув до Сальвадору, спільнота в захваті

Шітосі Кусама, псевдонімний головний розробник проекту Шиба Іну, знову змінив свій маркер місцезнаходження на платформі X (раніше Twitter).

За маркером місцезнаходження Кусами, головний Шиба Іну перебуває в Сальвадорі. Першими про це дізналися шанувальники SHIB “KURO SHIBARMY JPN.”

Варто зазначити, що Сальвадор є країною, що сприяє Біткойну, який офіційно прийняли як законний платіжний засіб у 2021 році. З того часу, як Сальвадор прийняв Біткойн як законний платіжний засіб, не було оголошено жодних намірів підтримати будь-які альткоїни, включаючи Шиба Іну.

Відомий максімаліст за Біткойном Макс Кейсер кілька разів наголошував, що Сальвадор не має наміру підтримувати альткоїни.

Незважаючи на невдружелю позицію Сальвадору стосовно альткоїнів, маркер місцезнаходження Кусами на платформі X свідчить, що головний розробник Шиба Іну зараз перебуває у країні.

Між тим, маркер місцезнаходження Кусами на платформі X був оновлений кілька разів. Місцезнаходження X Кусами змінилося всього за кілька тижнів зі Сінгапуру, Австралії, Дубаю, Гонконгу і зараз Сальвадору.

Спільнота намагалася пов`язати кожну зміну місцезнаходження з будь-якою популярною подією, що відбувається в країні в даній конкретній момент.

Наприклад, коли місцезнаходження змінилося на Японію, KURO припустив, що Кусама може перебувати в країні на канікулах. KURO зауважив, що період зміни співпадає з відвідуванням Японії туристами через якість снігу.

Потенційні причини зміни місцезнаходження Кусами

Внаслідок постійної зміни маркерів місцезнаходження Кусами, шанувальники Шиба Іну намагалися вгадати причину цієї дії.

Деякі припускали, що Кусама може бути в рамках глобального туру, тоді як інші вважали, що він співпрацює з провідними розробниками у цих країнах для запуску нових ініціатив для Шиба Іну.

Проте інші шанувальники вважають, що Кусама не подорожує нікуди, як це відображено у його місцезнаходженні на X. Люди з таким міркуванням припускали, що головний розробник вручну змінює своє місце перебування з одного місця.

Постійна зміна місцезнаходження Кусами може бути загадкою від головного розробника, щоб показати, як популярність Шиба Іну зросте в майбутньому.

На даний момент невідомо, чому маркер місцезнаходження Кусами був оновлений кілька разів за останні тижні.

Хоча є можливість, що Кусама вручну змінює своє місцезнаходження, також існує можливість, що головний розробник може бути у турі для сприяння критичним партнерствам для Шиба Іну.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть