Криптовалютні галузь: переваги алгоритмічно-стабільних монет

Криптовалютні галузь: переваги алгоритмічно-стабільних монет

Алгоритмічно-стабільні монети більш підходять для криптовалютної галузі: Чарльз Хоскінсон

За словами засновника Cardano Чарльза Хоскінсона, алгоритмічно-стабільні монети більш підходять для криптовалютної галузі. Хоскінсон зробив заяву під час інтерв`ю з командою Discover Crypto, відповідаючи на питання про деяких учасників криптосистеми, які відмовляються асоціювати себе з проєктом.

Хоскінсон зазначив, що можливо саме чеснота Cardano є причиною того, чому деякі проекти та практикуючі його не люблять. За його словами, Cardano налякає тим, що вони зробили все правильно, навіть ростучи без отримання коштів від венчурних капіталістів.

Говорячи про відсутність USDC на мережі Cardano, Хоскінсон сказав, що він схвалює забезпечені активами стабільні монети. За його словами, це категорія цифрових активів, які не повинні класифікуватися як криптовалюти. Він пояснив, що незважаючи на те, що стабільні монети відображають 80-90% обороту коштів та транзакцій на ланцюгу блоків, вони залишаються під контролем централізованих суб`єктів.

За словами засновника Cardano, централізовані біржі вже контролюють значну кількість забезпечених активами стабільних монет. Він підкреслив, що недавно схвалені Bitcoin ETF на товарній біржі в Сполучених Штатах є розвитком, спрямованим на подальшу централізацію криптовалютної галузі. Хоскінсон зауважив, що ті небагато компаній, які стоять за схваленими ETF, технічно прийняли під контроль криптовалютну галузь.

Видатний експерт у галузі блокчейну вважає останні події у криптопросторі абсолютним відхиленням від початкової візії ранніх практиків криптовалют. За його словами, на відміну від початкових очікувань, банки та спадкові фінансові системи взяли під контроль криптовалютну галузь.

Хоча Хоскінсон вважає це `приємним`, що Cardano не розглядає забезпечені активами стабільні монети, він вважає, що це феномен, який прийшов, щоб залишитися. Однак він зауважив, що його команда досліджувала алгоритмічно-стабільні монети та вважає їх більш підходящими для криптовалютної галузі.

Disclaimer: Інформація, представлена у цій статті, має інформаційно-освітню мету. Стаття не становить фінансової поради чи поради будь-якого іншого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, понесені в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам радять бути обережними, перш ніж вживати будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть