SEC vs. Ripple: Шлях до розкриття

SEC vs. Ripple: Шлях до розкриття

SEC vs. Ripple Lawsuit Update: Discovery Phase Wraps Up

Для н-ного разу ціна Ripple (XRP) була взята під обстріл у справі між SEC США та блокчейн-фірмою на новому етапі. Недавно SEC попросила суд, що розглядає позов, запитати у Ripple його фінансові звіти на 2022-2023 роки.

Ripple у своїй відповіді заперечила моцію. За словами фірми, справа більше не знаходилася в етапі відкриття доказів, де ті документи могли бути важливі. Але, нещасно для Ripple, суддя Сара Нетберн з Південного округу Нью-Йорка підтримала запит SEC.

Coin Edition дізнався, що Ripple благав суд дати йому більше часу для надання документів. Тому файли, які мали бути подані 12 лютого, можуть бути доступні 20 лютого.

Протягом обміну думками ціна XRP зазнала деяких змін. У певний момент вартість токена впала до $0.48. Але на момент публікації XRP зріс на 3.07% за останні сім днів, продаючись за $0.51.

Аналіз ціни XRP

Комплексний аналіз 4-годинного графіка XRP/USD показав, що токен може впасти нижче $0.50. Наприклад, бики не змогли перемогти опір $0.53. Невдача в уступці цьому биковому імпульсу може створити ведмедям важливу можливість опустити XRP до $0.48.

Початкова підтримка для XRP була близько $0.51. Близько тієї ж самої області розташовано 50-денний EMA (жовтий). Якщо ціна опуститься нижче EMA, то XRP може впасти до $0.47. Однак виліт вище $0.53 може відправити XRP вгору аж до $0.58.

Однак це також може залежати від положення EMA. На момент публікації 20 EMA (синій) перетнув 50 EMA. Якщо цей биковий тренд продовжує лишатися тим же, то XRP може дотягти до $0.58 за кілька тижнів. Тим часом, зміна положення може анулювати бикову тезу.

XRP/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

Крім того, аналітик передбачив, що може трапитися з XRP у майбутньому. Зазначений аналітик, відомий як `Dark Defender` на X, виклав, що токен може досягти $0.60 за кілька днів.

У своєму пості він додав, що XRP може піднятися аж до $0.66, якщо бикова теза залишиться тим же.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена у цій статті, призначена виключно для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або порад будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, заподіяні в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть