ТОП криптовалют: BTC, SOL, AVAX - Підйом крипторинку

ТОП криптовалют: BTC, SOL, AVAX - Підйом крипторинку

ТОП криптовалюти на цьому тижні: BTC, SOL, AVAX

Крипторинок зафіксував пізню феєричну подорож цього тижня, з глобальним капіталізацією крипторинку, яка стрімко зросла на 11% до рекордних $1,82 трильйона.

Цей вражаючий ріст в основному був спричинений відродженням Bitcoin (BTC) з альткойнами, такими як Solana (SOL) та Avalanche (AVAX), які також зробили унікальний внесок.

Ось погляд на ТОП криптовалют за останні сім днів. BTC, SOL та AVAX ціни – 11 лютого | Джерело: Santiment BTC фіксує шість послідовних інтраденних приростів

Bitcoin почав минулий тиждень зі знаками неминучого підйому, миттєво прориваючи рівень опори в $43 000 5 лютого. Ці ознаки особливо не привернули увагу інвесторів, оскільки BTC в кінці 5 лютого знову впав нижче позначки у $43 000.

Проте коментатори галузі почали спостерігати за цим рухом, коли криптовалюта прорвала рівні у $43 000 та $44 000 одним прискоком 7 лютого, закривши день вище позначки $44 000 з приростом у 2,91%.

Наступний день завершився своєю бичістю, оскільки BTC перевищив рівень у $44 000, прагнучи до $45 000. Актив досяг цієї мети з ціною у $45 300 в закритті дня, оскільки продукти з обміну Bitcoin на основі активів показали більший попит. Дані підтвердили, що з моменту створення ці продукти побачили витоки капіталу у розмірі $1,55 мільярда.

Постійні прирости Bitcoin спричинили відродження інтересу ринку. Торговельний обсяг вирос на 55% з мінімуму у $16,8 мільярда 5 лютого до $26,2 мільярда 8 лютого. Цей стрибок попиту спричинив силу Bitcoin. Цікаво, що торговельний обсяг знову збільшився 9 лютого, досягнувши максимуму за місяць у розмірі $39,3 мільярда.

BTC продовжував перевищувати більше психологічні рівні опори, поки не відновив рішучий $48 000. В середині цього феноменального руху перший криптовалют переміг шість днів поспіль і виглядає готовим закріпити сьомий день. Останній раз актив досягав цієї мети в минулому жовтні.

Bitcoin тепер торгується за $48 163. Варто зазначити, що токен розпочав цей тиждень вартістю $42 568 після турбулентності на ринку минулого тижня. Поточна ціна Bitcoin свідчить про те, що токен зріс на 13% на цьому тижні, додавши великих $108,4 мільярда до своєї капіталізації.

Можливо, вас зацікавить: Immutable X, Pendle, Bonk очолюють ринки криптовалют у вихідні

SOL руйнує опір

Відновлення Bitcoin сподівано спровокувало ланцюжкову реакцію на загальному ринку. Solana була одним з бенефіціарів цього пан-ринкового тренду, також відзначивши шість послідовних днів приросту.

SOL раптово піднявся до рекордних $98 5 лютого, але зіткнувся з масивним опором у побудові до $100. Актив врешті-решт здався під бичачим тиском, проте зберіг невеликий приріст у 0,10% на той день. Крім того, наступний день призвів до більш суттєвого бичачого настрою через проблеми з мережею.

Solana зіткнулась із відмовою мережі 6 лютого, що призвело до призупинення транзакцій. Цей інцидент, який став першою відмовою Solana цього року, викликав масштабний розпродаж, оскільки SOL зламався на 4% нижче рівня у $94. Відключення тривало п`ять годин, після чого мережева активність повністю відновилася.

Незважаючи на цей подія, SOL одразу відновився після спаду цін, закривши день на рівні $96,85 з приростом 1,35% на день. Solana здійснила більш значний розгін 7 лютого, щоб нарешті перейти психологічний рівень у $100.

Проте її найважливіше прорив стався 10 лютого, коли актив перевищив рівень ціни у $106. Solana стикалася з важкими перешкодами в рішучому діапазоні уздатності котирувань між $106,44 та $107,20 з моменту свого руйнування з висоти 2023 року у грудні.

Усі спроби прорвати цей діапазон були марними, ігноруючи достатній тиск від ведмедів 11 та 30 січня, незважаючи на значний уздатний тренд. Останній тиск допоміг Solana перетнути цей рівень ціни, який зараз торгується за $109,44. Solana зросла на 14,6% на цьому тижні, маючи за мету подолати рівень в $110. AVAX спрямовується на річний більш

Нативний токен Avalanche, AVAX, стартував минулий тиждень на пессимістичній ноті, незважаючи на сприятливі перспективи на загальному ринку. Цей тренд викликав турботу інвесторів, призводячи до побоювань.

Актив зазнав помірних втрат 5 та 6 лютого, впавши до чотириденного мінімуму у $33,7.

Проте агресивний відновлювальний рух дозволив токену відновити втрати перших двох днів з приростом у 3,34% 7 лютого, що призвело до відновлення психологічного рівня ціни у $35.

З того часу AVAX продовжував фіксувати декілька приростів, завойовуючи ціну у $41 10 лютого у прагненні ударити у річний пік у $43,47.

Avalanche досяг $43,47 — найвищого значення у цьому році — 2 січня. Однак, оскільки ринок виявив зневажливу силу в наступних днях, надії токену на повторне тестування та руйнування цього рівня розбилися. За підйомним відновлювальним настроєм AVAX прагне відновити цей рух.

Токен знову підскочив на територію $41 11 лютого, але зіткнувся з новими перешкодами. AVAX тепер торгується за $40,2, готуючи грунт для наступного удару для тестування ціни у $41. Avalanche потребуватиме ще одне коло бульбашкового моментуму, щоб вирушити на шлях до опори у $43.

Можливо, вас цікавить: Нью-Йорк розширює позов проти DCG до $3 мільярдів після укладення угоди з Genesis

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть