1) Криптовалюти: LINK та ADA штурмують ринок
2) LINK і ADA: погляд на ринок
3) LINK та ADA: новини по криптовалютам
4) Chainlink і Cardano: огляд криптовалют

1) Криптовалюти: LINK та ADA штурмують ринок 2) LINK і ADA: погляд на ринок 3) LINK та ADA: новини по криптовалютам 4) Chainlink і Cardano: огляд криптовалют

Наступна коротка атака: Пара криптовалют, які ймовірно вибухнуть

Наразі ринок криптовалют переживає буліш настрій, викликаний Bitcoin (BTC), який має на меті перевірити рівень у $50 000. Зокрема, Bitcoin зріс майже на 10% протягом останнього тижня, досягаючи $47 298 на момент публікації.

У цьому позитивному ринковому настрої видно ознаки феномену короткого стиснення в найближчому майбутньому. Зауважується, що коротке стискання відбувається, коли короткі продавці стикаються з ліквідацією через зростання ціни.

Ці ліквідації змушують трейдерів викуповувати криптовалюту, що призводить до стрибка ціни, спровоковуючи подальші ліквідації і потенційно призводячи до значного підйому.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) вибув як одна з найкращих криптовалют у останні тижні, намагаючись перевершити оцінку в $20. Зокрема, токен зазнав помітного зростання майже на 40% протягом тижня, досягнувши 24-місячний максимум на рівні $19,75.

Цей ріст співпадає з підвищеним активом китів навколо LINK. За даними від Lookonchain, невідомий і, можливо, інституційний кит накопичував Chainlink. Ця таємнича сутність вивела 2,7 мільйони токенів LINK з біржі криптовалют Binance, використовуючи 49 нових гаманців.

Стрибок цін відбувається в період, коли Chainlink спостерігає помітне активування раніше бездіяльних гаманців, що призводить до найбільшого зафіксованого стрибка за метрикою `Вік, витрачений`. Раптове повторне введення старих токенів LINK в обіг значно збільшило зафіксований стрибок ціни.

Щодо потенційного короткого стиснення, дані від Finbold з Coinglass показують, що на момент публікації було відкрите $445,88 мільйонів (52,70%) коротких позицій за останні 24 години, на відміну від $400,17 мільйонів довгих позицій в тому ж часовому інтервалі.

На момент написання статті, LINK торгувався на рівні $18,42, що відображає тижневий приріст майже на 3%.

Cardano (ADA)

Децентралізована фінансова платформа Cardano (ADA) належить до криптовалют, які переживають зростання активності мережі, маючи на меті виконати свою роль можливого `вбивці Ethereum (ETH)`. Останні дні були вiдзначені підвищеним ентузіазмом інвесторів, зокрема коли токен відновив підтримку на рівні $0,50.

Ці перемоги є значущими, враховуючи, що ADA переживав період стагнації цін, незважаючи на попередні спроби відновлення після відскоку від підтримки у районі $0,45 на початку січня.

Майбутні перспективи ADA тісно пов`язані з активністю мережі, особливо під час переходу в еру Вольтери, що відзначається успішним впровадженням моделі управління на ланцюжку. Ця фаза дозволяє власникам ADA активно впливати на спрямування мережі, привертаючи увагу інвесторів.

Проекти, такі як зручний для користувачів гаманець Cardano Lace, підвищують привабливість ADA, пропонуючи рішення для зберігання та транзакцій. Розробницька спільнота Cardano постійно впроваджує оновлення, забезпечуючи позитивний досвід користувачів та підтримуючи інтерес інвесторів в умовах зростання прийняття смарт-контрактів.

Щодо потенційного короткого стиснення, дані від Coinglass показують $261,23 мільйона (51,23%) коротких позицій відкрито за останні 24 години, порівняно з 48,77% довгих позицій в тому ж інтервалі.

ADA зросла майже на 4% за останні сім днів, наразі торгується на рівні $0,54.

Хоча ці виділені криптовалюти демонструють потенціал короткого стискання, варто врахувати їх вразливість до загального напрямку ринку.

Відмова від відповідальності: Зміст на цьому сайті не слід розглядати як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть