Bonk і THORChain: подвійний ріст цін при перетині Біткоїном $47 тис.

Bonk і THORChain: подвійний ріст цін при перетині Біткоїном $47 тис.

Bonk, THORChain зафіксувавть подвійний двоцифровий ріст цін, коли Біткоін перетинув позначку у $47 тис.

Підйом Біткоіна спричинив ріст цін на токени по всій лінії, оскільки найбільший криптовалютний актив збільшився на понад 4% за один день і наблизився до ринкової капіталізації у трильйон доларів.

Загальна ринкова капіталізація криптовалюти зросла на понад 2% 9 лютого, що призвело до зростання цін на багато цифрових активів в цьому просторі. Згідно з CoinMarketCap, два токени здобули двоцифрові прирости, оскільки ринки віддавали перевагу підйому.

Популярний мемкоін Bonk на базі Solana (BONK) зрос на понад 14% протягом 24 годин, а обсяг торгів перевищив $147 млн протягом доби. BONK був головним персонажем під час мем-манії, яка очолила учасників децентралізованої фінансової системи протягом останніх стадій 2023 року.

З денним торговим обсягом понад $380 млн, крос-чейн протокол ліквідності THORChain (RUNE) збільшився майже на 13% і продавався за $5,34. Ця платформа дозволяє користувачам обмінювати цифрові токени через декілька блокчейнів, включаючи Біткоін.

Найбільші ростовики 9 лютого | Джерело: CoinMarketCap

Також може вас зацікавити:

  • Голова Grayscale закликає до отримання регуляторного затвердження щодо опцій на спот-біткоїн-ETF
  • Ралі Біткоіна тягне за собою криптовалюти

Проходження Біткоіна (BTC) поза позначку у $47 тис. вперше з січня ймовірно є основним спричиняючим фактором в підвищенні криптовалюти. Найбільша криптовалюта за обсягом, BTC зріс на понад 4% і мав обсяги торгів близько $35 млрд.

Ринкова капіталізація BTC також зросла на 4,6% до $930 млрд на момент публікації. Цей стрибок в метриках Біткоіна стався наступного дня після того, як спотові біржові фонди Біткоіна (ETF) побачили один із найкращих торгових днів з січня 17.

Згідно з дослідженням BitMEX, спотові біткоїн-ETF побачили понад $400 млн витоків, а емітенти накопичили понад 9 000 BTC як базові активи для своїх відповідних фондів. Експерт з ETF Джеймс Сейффарт підтвердив це як третій за обсягом день витоків для цих продуктів у їхній досі молодий віці.

Крім конвертованого GBTC від Grayscale, нові спотові біткоїн-ETF накопичили понад 200 000 біткоїнів з моменту відкриття торгів менше ніж місяць тому.

Це третій за обсягом день витоків для групи з моменту їх створення. Перший день був на суму +$655 млн, а 17 січня +$453 млн. Все одно великий день.

Докладніше

XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть