Прогноз ціни мем-монети PEPE: чи можливе подальше зростання?

Прогноз ціни мем-монети PEPE: чи можливе подальше зростання?

PEPE Price is Surging: What`s Next?

PEPE, мем-монета з тематикою жаби, знову привернула увагу криптотрейдерів зі зростанням на 4% у цю суботу. Цей ріст збуджує багатьох інвесторів, які думають, чи зможе монета продовжити зростання і досягти своїх максимумів з початку червня 2024 року. У цій статті `Прогноз ціни PEPE` ми розглянемо, що викликало нещодавнє ралі PEPE, що може трапитися далі, і що це означає для тих, хто шукає інвестувати в популярну мем-монету. Як PEPE Price Рухався Недавно?

ПЕРС/USD Щоденна діаграма - TradingView

Монета Пепе в даний час оцінюється в $ 0,00001095, з обсягом торгів за 24 години $ 1,28 мільярда, ринковою капіталізацією $ 4,61 мільярда та часткою ринку 0,20%. Протягом останньої доби ціна PEPE зросла на 1,97%.

Монета досягла свого піку ціни 27 травня 2024 року, досягнувши історичного максимуму в $ 0,00001717. У порівнянні, її найнижча зафіксована вартість була 14 квітня 2023 року, на рівні $ 0,00000000001057. З того часу найнижче, на що вона впала від свого ATH, було $ 0,000005910 (циклове мінімум), а найвищий відскок з того моменту становив $ 0,00001152 (цикловий високий). На даний момент настрій ринку до PEPE бульовий, і Індекс Страху та Алчності становить 64, що вказує на `алчність` настрій на ринку.

В даний час монета Пепе має обіговий обсяг 420,69 трильйонів PEPE, що так само є його максимальним обсягом. Чому PEPE Price Росте?

PEPE/USD Щоденна Діаграма - TradingView

Нещодавнє зростання ціни PEPE може бути пов`язане з кількома факторами, причиною яких є звільнення Чангпенга Чжао (CZ) з в`язниці, що служить ключовим катализатором. CZ, який є видатною постаттю у світі криптовалют як генеральний директор Binance, позитивно впливає на настрій ринку, який трейдери вважають ознакою стійкості та зростання для ширшого сектора криптовалют.

Вплив очевидний, оскільки монета Binance (BNB) стрімко перевищила позначку в $ 600 вперше з середини липня, спровокувавши бикову активність на ринку, особливо серед мем-монет, таких як PEPE.

Проте, випуск CZ не є єдиною причиною підйому PEPE вгору. Сектор мем-монет зазнав оновленої енергії, коли Шиба Іну пережила значне зростання на 21% у четвер, створюючи передумови для широкого ралі мем-монет.

PEPE вибивається вперед, піднімаючись на 4,45% у суботу, демонструючи сильний вибій з багатомісячного тренду вниз. У даний момент торгується за $ 0,00001118, PEPE показує стійкість, а його потенціал для подальшого зростання залишається високим.

З точки зору прогнозної аналітики, PEPE на шляху до підйому на додаткові 18,74%, досягаючи нижньої межі Рівноваги Ціни (FVG) між $ 0,00001323 та $ 0,00001421. Цей оптимістичний прогноз підкріплений рівнем технічного опору на рівні $ 0,00001169, значущою бар`єрою, яка впливала на рухи цін протягом серпня та початку вересня. Якщо PEPE зможе подолати цей опір, це може вказувати на значний вищеназвану руху.

Індикатор рухомого середнього збігання та розбіжності (MACD) сигналізує про внутрішню силу, з вищими зеленими гістограмами, що показують зрослий позитивний момент. Якщо PEPE продовжить свій поточний траєкторію та прорветься через ключові рівні опору, він має потенціал досягти свого червневого піку в $ 0,00001577. Комбінація сильного ринкового настрою, технічних моделей вибою та широкого руху в секторі позиціонує PEPE для потенційного вибуху в наступні тижні. На яку висоту може піднятися ціна PEPE?

PEPE продемонстрував помітний ріст протягом останнього року, з вражаючим зростанням ціни на 1,304%, що вище за більшість з 100 найкращих криптовалют. Це швидке зростання не тільки ставить PEPE у центр уваги, а також показує, що монета перевищила головні активи, такі як Bitcoin та Ethereum.

З урахуванням цих тенденцій та її виступу вище 200-денного простого рухового середнього (SMA), PEPE демонструє сильні бикові сигнали, які вказують на потенціал подальшого зростання ціни.

Одним із ключових факторів, що підтримують биковий потенціал PEPE, є його торговельна продуктивність за останні тижні. З 18 зеленими днями протягом останніх 30 (60% ставки), монета демонструє стабільний позитивний момент. Цей сталий ріст та торгівля близько до свого циклового високого рівня свідчать про те, що PEPE добре позиціонований для пробою ключових рівнів опори.

Якщо токен з тематикою жабки збереже цей моментум, він може потенційно перетнути нижню межу Рівноваги Ціни (FVG) між $ 0,00001323 та $ 0,00001421. Такий рух означав би додаткове зростання на 18,74% від поточних рівнів, підтверджуючи його продовжений вищеназваний шлях.

Більше того, високі ліквідність PEPE на основі його ринкової капіталізації додає ще один рівень підтримки до його булівського випадку. Висока ліквідність часто призводить до більш плавних коливань цін, знижуючи шанси на екстремальну волатильність та збільшуючи ймовірність сталого росту.

В поєднанні з його історичною продуктивністю, де він випередив 96% з 100 криптовалютних активів протягом останнього року, ціна PEPE показує стійкість і потенціал для подальшого зростання.

Технічні показники підтримують цей булівний настрій. Торгування вище 200-денного SMA є критичним знаком того, що PEPE залишається в загальному вгорівному тренді, а MACD показує сильніший позитивний момент через вищі зелені гістограми.

Якщо PEPE продовжить утримувати свої прибутки та прорветься через нинішній опір на рівні $ 0,00001169, він може підійти ближче до свого червневого піку в $ 0,00001577. В ще більш булівному сценарії, якщо він перевершить цей пік, PEPE може встановити нові висоти, поки ринкові умови залишаються сприятливими, а настрій продовжує підтримувати мем-монети.

Зі спільними чинниками - значним року-на-рік зростанням, переворотним виступом порівняно з масштабними криптовалютами, постійним торговим моментом і сприятливими технічними показниками - PEPE має потенціал досягнути нових висот. Якщо поточний тренд триватиме, PEPE може прорватися через ціль FVG і, у довгостроковому плані, можливо, спрямуватися до червневого піку або ще вищих рівнів цін.

PEPE: взлет цены и прогноз
PEPE: взлет цены и прогноз
PEPE растет благодаря освобождению Чанпенг Чжао и укреплению мем-монет. Предлагает сильный отскок и устойчивость, что может привести к дальнейшему росту. 🚀🐸
Просмотреть
Цена Shiba Inu (SHIB) достигает 3-месячного максимума, Bitcoin (BTC) достигает $66,5 тыс.
Цена Shiba Inu (SHIB) достигает 3-месячного максимума, Bitcoin (BTC) достигает $66,5 тыс.
Bitcoin достиг $66,5 тыс. и рост альткоинов, включая лидера мем-монеты SHIB на 6%, PEPE на 6,5%. Рынок криптовалют увеличился до $2,420 триллиона. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Solana на этой неделе: $330?
Прогноз цены Solana на этой неделе: $330?
SOL может подняться до $330, поддерживаемый ростом и конкурентными преимуществами над Ethereum. Прорыв уровня $160 может вывести цену на $180, но откат к $140 также возможен. 🚀🔥
Просмотреть
Прогноз цены Tron: перспектива на уровне стабильности
Прогноз цены Tron: перспектива на уровне стабильности
Обзор: TRX стабилен из-за низкой активности, но без катализаторов для роста. Держатели в плюсе, стабильность цен сохраняется 😐📉
Просмотреть