Наскільки реалістичним є досягнення ADA цілі $1?

Наскільки реалістичним є досягнення ADA цілі $1?

Кардано ADA має перспективу досягнути $1 до кінця цього циклу, стверджує ADA бул та криптоаналітик Дан Гамбарделло. За словами Гамбарделло, токен створив `великий та нормальний технічний фундамент` після `феноменального відбивання до колосального трикутного патерну`.

У повідомленні X (раніше Twitter), Гамбарделло зауважив, що альткоїн готується до зеленого жовтня та прогнозує, що ADA швидко повернеться до $1.

Використовуючи графік, криптоаналітик підкреслив, що у ADA є рівень підтримки на рівнях цін $0.21 та $0.24 і повторний тест того ж рівня підштовхне ціни вгору.

Крім того, відомий кілька ключових подій на горизонті, включаючи оновлення Вольтер, хардфорк Чанг та розробку Конституції Кардано. Як пояснив творець Кардано Чарльз Хоскінсон, хардфорк представить довгоочікувані управлінські функції для створення одного з найбільш сучасних власних інструментів для управління. Оновлення Вольтер також розблокує значний обсяг 1,5 мільярда ADA в суверенному фонді багатства Кардано.

Згідно з даними CoinMarketCap, токен ADA зрос на 2,10% за останні 24 години та торгується по ціні $0,3623. Крім того, ціна криптовалюти зросла на 8,75% за останні сім днів та на 47,93% з вересня 2023 року. Однак альткоїн втратив 6,29% за останні 30 днів.

Відносний індекс сили (RSI) для ціни ADA став биковим, зі схилом лінії, що свідчить про те, що на ринку в основному переважають бики Кардано. Значення індикатора становить 56,4, що показує, що попит на токен є високим. Крім того, лінія накопичення/розподілу свідчить про те, що накопичення криптовалюти продовжує зростати, оскільки ринок відновлюється.

Відомості, наведені в цій статті мають лише інформаційну та освітню мету. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, зазнані в результаті використання вмісту, товарів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується вживати обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Курс Ripple: возможен бычий рывок, если преодолеет $0.64
Курс Ripple: возможен бычий рывок, если преодолеет $0.64
📈 Ripple показывает возможность бычьего рывка, если перебьет $0.64. Важная битва между покупателями и продавцами. Ключевые уровни: $0.55-$0.64. 🚀 #Ripple #XRP
Просмотреть
Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano готовится к параболическому росту до $5, сигналы покупки на графиках. Поддержка от технического анализа и развития сети. Цена сейчас $0.37, рост на 5%. Бычий импульс будет подтвержден при преодолении $1. 🚀📈 #Cardano #ADA
Просмотреть
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть