XRP: Золотий хрест та можливий підйом

XRP: Золотий хрест та можливий підйом

XRP Forms Golden Cross: Could XRP Price Rally Be Next?

XRP, сьома за величиною криптовалюта за ринковою капіталізацією, нещодавно сформувала золотий хрест на своїх короткострокових графіках - технічний індикатор, який часто сигналізує про потенційну реакцію ціни. Ринок уважно спостерігає, щоб побачити, чи цей розвиток може призвести до значного підйому ціни XRP.

Золотий хрест виникає, коли короткостроковий рухомий середній (зазвичай 50-періодний рухомий середній) перетинається з довгостроковим рухомим середнім (часто 200-періодний рухомий середній).

У випадку XRP золотий хрест виник на чотиригодинному графіку, що означає, що короткостроковий момент перевершив довгостроковий.

Це перехрестя зазвичай розглядається як биковий сигнал, що вказує на зрушення моментуму на користь покупців та можливість збільшення ціни у найближчому майбутньому.

Ціна XRP трималася підйому в минулому тижні після широкого підйому ринків після рішучої знижки ставок ФРС. Що наступне для ціни XRP?

XRP почав підніматися після стрімкого відбою від мінімумів у 0,50 дол. 6 вересня. Хоча підйом був перерваний малими вибоїнами, XRP залишався на підйомній тенденції, досягнувши максимальної висоти у 0,612 дол. 21 вересня перед зниженням.

На момент написання XRP склав у останні 24 години на 1,18% до 0,587 дол. На даний момент діапазон від 0,61 до 0,66 дол. діє як психологічна бар`єр в останні місяці, і успішне порушення цього рівня може спричинити додатковий покупковий тиск, піднімаючи ціну.

Трейдери також спостерігають за позначкою 0,748 дол. як критичним бар`єром. Якщо XRP набере достатньо моментуму, щоб переступити цей ключовий опір, може настати значний підйом ціни, що потенційно приведе сьому за величиною цифровому активу до нових річних максимумів.

Хоча золотий хрест - це биковий сигнал, важливо враховувати інші фактори, такі як загальний ринковий настрій і більш широкі економічні тенденції, які можуть значно вплинути на ціну XRP.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть