XRP готовий до параболічної експлозії - криптожурнал

XRP готовий до параболічної експлозії - криптожурнал

Експерт каже: не спляч на XRP, оскільки з XRP параболічною експлозією можна заробити мільйони

Бітлорд, відомий інвестор, який працює на ринку криптовалют вже понад десятиліття, заявив, що XRP `готовий` до росту, що може винагородити власників мільйонами.

XRP мав проблеми зі сталим зростанням останні кілька днів після того, як ринок криптовалют знову почав зростати. Протягом минулого тижня топ-криптовалюти, такі як Єфіріум і Солана (SOL), показали зростання більше 10%. У той час як XRP має лише 3,53% зростання.

Також, за останні 24 години, XRP втратив 1%, у той час як інші конкуренти збільшуються більше ніж на 3%. Іншими словами, XRP ще не повністю скористався позитивною атмосферою в криптовалютному ринку. `XRP готовий` до параболічного руху

Однак ветеран криптотрейдерів Бітлорд вважає, що XRP збирається розпочати биковий ринок. `Я думаю, що XRP готовий,` - сказав він, передбачаючи параболічну експлозію протягом 24 годин.

`...Очікую паралельної експлозії вертикально протягом 24 годин.

Відомо, що Бітлорд зробив цей бичий виклик щодо XRP у неділю ввечері, а на даний момент, рухи ціни XRP лишаються пасивними.

Тим часом, Бітлорд повідомив учасникам криптовалютного ринку, що очікуване зростання може зробити інвесторів, які ідеально стрибнули в часі, мільйонерами, попереджаючи їх не `спати` на цьому.

`Не спи; цим рухом можна заробити мільйони.

Протягом уикенду XRP коротко захопив область $0,6, вирівнявшись до $0,61, новим рекордним ціною з минулого місяця. Проте биковий рух втратив силу. Після досягнення $0,61, XRP впав до мінімуму $0,5796.

Цей короткий стрибок у ціні XRP протягом уикенду, ймовірно, підняв впевненість Бітлорда в продовженні бикового тренду, оскільки він не вказав жодної конкретної причини за своєю бичою позицією щодо XRP. B XRP партія знову починається.

У наступному пості Бітлорд висловив розчарування з приводу негативної реакції на XRP після його сміливої передбачення. Цей скептицизм походить з рухів ціни XRP у цьому році, де спостерігачі ринку постійно передбачають `биковий прорив` для XRP. Тим не менше, очікуваний ріст не матеріалізувався, з різними рухами XRP.

Порівняно з іншими криптовалютами під час бикових тенденцій, XRP показав низькі результати, що призвело багатьох до питань щодо його потенціалу для значних зростань.

Однак Бітлорд намагався підкріпити свою впевненість, нагадавши, що в останній раз, коли він зробив подібний виклик для XRP, `це сталося декілька мільярдів`.

Це було 11 липня, коли він досить сміливо прогнозував `щось велике` для XRP. Тоді він закликав учасників ринку купувати більше XRP `ради бога`.

З того виклику XRP дійсно побачив помітний ріст і продовжував зберігати більшість з них. Тоді XRP торгувався приблизно на рівні $0,43, і актив зріс до $0,6366 всього через шість днів, що становить 48% приріст.

“Тепер я хотів би, щоб ця вечірка знову почалася”, - підсумував досвідчений інвестор.

Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD): анализ цены и перспективы.
Worldcoin (WLD) показывает рост на фоне улучшения рыночного настроения и снижения ставки. На $1,68 (+5,93%), ожидается тестирование уровней $1,849 и $1,990. Растущая капитализация и интерес инвесторов поддерживают бычий тренд. 🔼📈
Просмотреть
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
Цена AAVE достигла двухлетнего максимума
AAVE достиг двухлетнего максимума в $173, восстановившись после падения. Ожидается дальнейший рост благодаря изменениям на рынке криптовалют. Общий объем заблокированных средств AAVE также увеличился до $22.1 млрд. 🚀📈
Просмотреть
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $6 в преддверии 1 миллиона аккаунтов
NEAR Protocol растет к $5.89, сеть близка к 1 млн аккаунтов. Ралли цены и торгового объема, рост активности на протоколе. Возможен рост до $6. 🚀📈🔥
Просмотреть
Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Ставка ФРС и криптовалютный рынок: исследование WisdomTree
Обзор: Отчет WisdomTree анализирует влияние ФРС на сектор криптовалют. Корреляция биткойна с тенденциями ставок федеральных фондов подчеркнута. Институционализация растет.📈🔍 #криптовалюты #WisdomTree 🌐
Просмотреть