Прогнозування ціни Bitcoin на $13 мільйонів: революційні зміни у ринку

Прогнозування ціни Bitcoin на $13 мільйонів: революційні зміни у ринку

Відповідно до пропорційного аналізу зростання, ціна XRP може зрости на понад 215 разів, якщо реалізується смілива прогнозувана ціна $13 мільйонів за Bitcoin.

Майкл Сейлор, голова MicroStrategy, нещодавно поставив амбітну ціль для Bitcoin, передбачаючи, що він може досягти $13 мільйонів до 2045 року. Сейлор поділився цим сміливим поглядом під час останнього виступу на телебаченні CNBC. Він аргументував, що Bitcoin може захопити 7% глобального капіталу через його нульовий ризик контрагенту.

Незабаром, MicroStrategy інвестувала понад $9,49 мільярда в Bitcoin з вересня 2020 року, заробивши 825% результату. Лише на минулому тижні фірма зробила свіжу інвестицію понад $1,1 мільярда в Bitcoin.

Що означає Bitcoin за $13M

На одиницю ціни $13 мільйонів, глобальна ринкова капіталізація Bitcoin становитиме приблизно $273 трильйони. Для порівняння, поточна ціна BTC складає близько $60,000, з повною розпушеною ринковою капіталізацією $1,26 трильйона.

Досягнення порогу в $13 мільйонів потребує зростання Bitcoin на 215 разів або 21,566%. Сейлор вважає, що такий рівень зростання є можливим для першого криптовалют.

Історично, капіталізація Bitcoin була вище 50% від глобального розміру ринку криптовалюти. У результаті, якщо лише Bitcoin володів ринковою капіталізацією $273 трильйони, розмір ринку альткоінів може бути подібним за значенням, що вказує на загальний розмір ринку криптовалюти більше $546 трильйонів, набагато вище, ніж поточний ринок розміром близько $2,1 трильйона.

Ціна XRP, якщо Bitcoin досягне $13M

Незважаючи на це, складно прогнозувати точну потенційну вартість XRP при ціні Bitcoin $13 мільйонів. Однак застосування пропорційного зростання Bitcoin може дати оцінку.

Оскільки досягнення $13 мільйонів вимагатиме зростання вартості Bitcoin на 215 разів, використання аналогічної швидкості зростання для XRP вказує на ціну близько $126,60, порівняно з його поточною ціною $0,5861.

З суті, це оцінювання вказує на те, що XRP може коштувати понад $126 за двадцять років, якщо Bitcoin досягне $13 мільйонів.

Однак, XRP має історію перевершення Bitcoin під час ринків бумів, хоча в останні часи Bitcoin перевершив XRP. Це вказує на те, що в той час як пропорційне зростання вказує на XRP в $126, фактична вартість XRP може бути навіть вдвічі вищою від цієї вартості до 2045 року або менше.

Цікаво, що деякі аналітики у спільноті XRP вважають, що вартість XRP може перевищити $126 вже наступного року. Це додатково вказує на те, що до 2045 року вартість XRP може бути значно вищою за $126, згідно з популярними настроями серед амбітних спостерігачів ринку.

Monero: близость к $180 - анализ
Monero: близость к $180 - анализ
Monero близок к уровню $180, ключевое сопротивление за два года. Прорыв может привести к росту. Наблюдается консолидация. 📈🔒
Просмотреть
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует на рынке после действий ФРС
Эфир лидирует после ралли от Федеральной резервной системы, биткоин теряет господство. Нефть и золото растут, растет риск. Падение ставок Федеральной резервной системы вызывает дебаты о возможной рецессии, но некоторые видят устойчивость роста. 📈🛢️🪙
Просмотреть
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS: Возможны ли отскоки после исторического минимума?
DOGS торгуется ниже 50-дневного скользящего среднего, снизился на 10,15% до $0,0008492. Рыночная капитализация - $440,7 млн, объем торгов вырос на 79,39%. Технический анализ свидетельствует о медвежьем тренде. Возможны отскоки. 📉🚀
Просмотреть
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
XRP: эксперт предсказывает параболический взрыв
Битлорд предсказывает параболический взрыв XRP в течение 24 часов, советует не спать на этой монете, возможно миллионы 💰🚀 #XRP #криптовалюты
Просмотреть