Незначна корекція ціни Tron (TRX): аналіз та прогноз

Незначна корекція ціни Tron (TRX): аналіз та прогноз

Tron (TRX) Price Is Bullish, but There`s Catch

Що відбувається

На минулому тижні Tron (TRX) досягнув значних досягнень, ставши 10-ю за величиною криптовалютою 16 вересня, випередивши Cardano (ADA).

TRX побачив свій перший зріст ціни з жовтня 2022 року, досягнувши нового рекордного рівня в $0,153 в п`ятницю. Однак відбулася незначна корекція, приводячи ціну трохи нижче $0,152.

В даний момент TRX має проблеми зі зламом рівня опори $0,152, але успішне подолання цієї перепони може сигналізувати подальший рух вверх. Топ-три токени у 2025 році?

Засновник Tron Джастін Сан нещодавно висловив оптимістичну перспективу на TRX, передбачаючи, що він скоро вийде на третє місце серед цифрових валют за капіталізацією ринку.

У інтерв`ю з Altcoin Daily Сан вказав на швидкий розвиток Tron як ключовий фактор його конкурентної переваги перед лідерами ринку Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) та Binance Coin (BNB).

Сан підкреслив, що порівняно з семи роками тому, його поточний оптимізм більше ґрунтується на еволюції Tron та реалістичних перспективах, аніж на прості амбіціях. Він вважає, що протокол має всі шанси в найближчому майбутньому викликати топ-криптовалюти.

`Я вважаю, що #Tron стане однією з трьох найпопулярніших криптовалют у наступні 2 роки` - Джастін Сан pic.twitter.com/HDg3FddkXP — Altcoin Daily (@AltcoinDailyio) 16 вересня 2024 р.

Прогноз ціни TRX

Ціна Tron знаходиться у спускному каналі з 25 серпня, позначеному нижчими максимумами та нижчими мінімумами.

Відкриті позиції (OI), що відображають кількість невирішених фьючерсів або опційних контрактів, також спостерігаються на спаді після піку у $191 мільйон 21 серпня.

Однак поточний середній OI для TRX становить $214 мільйонів за семиденний період, що вказує на можливий зміщення.

Якщо настрій ринку покращиться і попит на TRX зросте, ціна може пробити опір, можливо, спрямовуючись на недавній максимум в $0,17.

Це сигналізуватиме про зворотний рух поточного тренду вниз та може призвести до відновлення буйного руху.

Індекс відносної сили (RSI) становить 69,68 і сигналізує `Продаж`. Майбутнє ціни TRX на жовтень ймовірно буде визначено в найближчі дні.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть