Огляд ринку криптовалют: BTC відступив до $63 тис.

Огляд ринку криптовалют: BTC відступив до $63 тис.

Ціна на BTC відступила до $63 тис., WIF знизився на 10% щодня (Огляд ринку)

Ціновий розгін Bitcoin після зниження ставок Федеральної резервної системи був припинений на рівні $64 000, актив був толкнутий вниз на близько тисячі.

Альткоіни також в червоному на денному масштабі, найбільші корекції прийшли від TON, AVAX та NEAR з числа великих капіталізації. BTC вниз до $63 тис.

Bitcoin почав робочий тиждень з корекцією, яка привела його з понад $60 000 до менш ніж $58 000 в понеділок. Очікувалося, що для актива це буде дуже волатильний тиждень, оскільки Федеральна резервна система США мала зустріч у середу для обговорення зниження ключових процентних ставок.

У годинах перед подією BTC вибухнув і перевищив $61 000, але пішов на американський центральний банк знизив ставки на 0,5% в середу. Тим не менш, бики переважали і ініціювали ще один великий стрибок, який привів криптовалюту до трохи більше $64 000 вчора, що стало її найвищою ціною за останні три тижні.

Проте актив не зміг підтримати свій розгін і з тих пір знизився на тисячу, в даний момент торгується близько $63 000. Крім того, є інші ознаки того, що розгін може бути закінчений наразі, і BTC може ще більше впасти.

Його капіталізація ринку повернулася до менш ніж $1,250 трильйона, а його домінування над альтами, яке стрімко зростало до 55% в один момент, зараз знизилось до 54,3% на CG. Альткоїни в режимі відступу

Альтернативні монети також зареєстрували вражаючі прирости з середи, але на денному масштабі врегулювались. ETH, XRP, BNB, TRX та SHIB побачили цінові рухи менше 1%. Інші, такі як SOL, DOGE, ADA, LINK та BCH, знизилися на 1-2%.

Більш помітні цінові падіння прийшли від TON, Avalance та NEAR Protocol. TON впав на 5% і зараз стоїть на рівні $5,5, AVAX знизився на 4% до $27, а NEAR (-4%) стоїть на рівні $4,3.

WIF - найбільший втратник серед топ-100 альтів, вони розкинулися майже на 10%. NOT, BRETT, POPCAT та AR йдуть вперед.

Загальна капіталізація крипторинку втратила приблизно $40 мільярдів з вчорашнього дня і зараз становить менше $2,3 трильйона.

Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть