XRP: Шлях до історичного максимуму.

XRP: Шлях до історичного максимуму.

XRP могла стати Tesla криптовалют, стверджує аналітик.

XRP має потенціал бути еквівалентом криптовалютної версії росту акцій Tesla, за словами відомого ринкового аналітика Метта Х`юза.

Х`юз зробив це сміливе порівняння в нещодавньому пості на X, проводячи паралелі з періодом, відзначеним значним ростом TSLA.

У коментарі Х`юз ділився графіком, що порівнює історичний ріст Tesla з поточним положенням XRP, підтверджуючи, що останнє може бути на межі подібного вибуху вартості. Нинішнє положення XRP повторює початкові дні Tesla.

Графік, поділений Х`юзом, підкреслює, як поточні ціни XRP відповідають траєкторії цін Tesla на початку 2010-х років. Tesla, яка починала як аутсайдер в автомобільній промисловості, вже стала домінуючою силою.

Ціна на її акції вибухнула з кількох доларів до понад $414 до розподілу акцій, винагороджуючи ранніх інвесторів астрономічними прибутками. На сьогодні ціна TSLA становить $238,25, що означає величезний прибуток у розмірі 18 710% для найраніших інвесторів.

За словами Х`юза, XRP наразі переживає схожу фазу — готується до прориву, який може призвести до величезних довгострокових прибутків. У таблиці він вказав, де стоїть XRP порівняно з історичною таблицею Tesla, яка була найнижчою точкою до того, як TSLA вибухнула на історичний максимум.

Значно, проглядаючи історичну таблицю, продуктивність TSLA здається малопривабливою на перший погляд, показуючи відносно плаский прогрес між 2010 і 2019 роками. Проте протягом цього часу його вартість збільшилася більше ніж у десять разів з приблизно $1,70 до понад $16 в серпні 2019 року.

З цієї точки він почав вибуховий ріст цін, як показано високою хвилею на історичній таблиці з 2019 до історичного максимуму в 2021 році. Конкретно, з мінімуму в $14 у серпні 2019 року, TSLA вибухнула до $414 за два роки, що становить величезний ріст ціни в 2857%. Історичний ріст TSLA Ціна на XRP, якщо вона слідує шляхом TSLA

Пропозиція Х`юза, що XRP можливо є TSLA 2010-х років серед криптовалют, прагне підкреслити, що хоча XRP наразі відстає на ринку, вона може готуватися до головного ралі, що відправить її на новий історичний максимум.

Значуще, XRP торгується близько $0,5831 сьогодні. Аналітик бачить цей поточний рівень як нижню точку перед тим, як XRP потенційно прорветься до нового історичного максимуму протягом наступних кількох років, як це спостерігалося з TSLA.

Значущо, подібний 2857% ріст ціни з поточної точки XRP відправив би актив вище $17.

Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть