DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері

DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері

DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері зростає

Головний юрист DeFi Educational Fund Аманда Тумінеллі вважає, що настрій щодо криптовалют стає краще, і все більше людей відчувають позитивне ставлення до технології. Тумінеллі поділилася цією думкою під час подкасту Thinking Crypto, відповідаючи на питання про недавній Конгресовий слухання про DeFi в США.

Тумінеллі вважає, що зростаючий позитивний настрій до криптою завдячує зростаючому числу забудовників у криптопросторі, багато з яких розробляють цінні продукти. Вона підкреслила, що такі забудовники не тільки розробляють проекти, але й стають більш голосними.

Хоча вона не була впевнена, чи буде у майбутньому проведено більше слухань про DeFi, Тумінеллі вважає, що це було б позитивним кроком вперед. Вона також вказала, що тривають інші слухання, такі як ті, що стосуються SEC та їх регулювання засобами примусу. Вона зазначила, що всі п`ять комісарів SEC висловляться перед Конгресом та відповідатимуть на конкретні питання.

Також читайте: DeFi бере центральну сцену на перших у історії Конгресових слуханнях впливу регулювання криптовалют

Важливо визнати, наскільки суттєво регулювання криптовалют вплинуло на розвиток індустрії в США. Багато установ криптовалют уникли роботи в країні або обмежили свою діяльність через строгі закони.

Однак варто зауважити, що більшість правил вважаються тимчасовими і не конкретними для галузі криптовалют. Це призвело до Конгресових слухань, які користувачі вважають, що дозволять створити конкретні правила, які будуть керувати американським криптопростором.

Також читайте: Комісари SEC стануть перед Конгресом: Регулювання криптовалют на першому плані

Багато аналітиків вважають цей період Конгресового спілкування з криптоспільнотою та регуляторами критичним. Вони вважають, що це надасть ясність щодо того, як повинні працювати криптокомпанії та обсяги регуляторних дій SEC. Ця ясність стала особливо важливою внаслідок числених справ, які SEC взяла на себе, особливо в останні місяці.

Хоча довготривала судова справа SEC з Ripple щодо продажу токенів XRP наближається до завершення, вона залишається учасником правових битв з кількома іншими криптокомпаніями. Одним з головних пунктів спору у справах SEC проти криптокомпаній є те, що комісія намагається регулювати учасників за допомогою законів, призначених для основного фінансового сектору.

Аналітики сподіваються, що слухання призведуть до чітко визначених регулятивних рамок, які нададуть чіткий шлях організаціям, які хочуть працювати в американському криптопросторі. Це може сприяти прийняттю технології в США, якщо закони не стануть занадто суворими і не зупинять участь.

Відомості, представлені в цій статті, мають інформаційно-освітню мету. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого роду. Компанія Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, що виникають внаслідок використання згаданого контенту, продуктів або послуг. Читачі рекомендується обережно підходити до будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть