Криптовалютні надії: купівельний сигнал для XRP та ARK

Криптовалютні надії: купівельний сигнал для XRP та ARK

Купівельний сигнал для двох недооцінених криптовалют цього тижня

Криптовалютний ринок знову почав рухатися після тижня низької активності, і більшість цифрових активів торгується в діапазоні консолідації.

Однак деякі криптовалюти зареєстрували стан недооціненості через великі збитки, відчувані в останні тижні. Це може створити можливість для покупки протягом наступних декількох днів, якщо у цих проектів є міцні фундаментальні показники, які підтримують попит.

Зокрема, цінова динаміка Bitcoin підтвердила діапазон консолідації після спаду з 12 січня до 22 січня. Найпопулярніша криптовалюта незначно відновилася після падіння, входячи в 8-денний діапазон консолідації, який було порушено 7 січня.

На момент написання статті BTC торгується на рівні $45,092, повертаючись до рівня цін трьох тижнів тому, до короткострокового спаду. Цей рух може привести до підйому недооцінених криптовалют в майбутньому.

Купівельний сигнал для недооціненої криптовалюти XRP

Зокрема, аналітики Finbold помітили недооцінений XRP на тепловій карті щодо відносної сили індексу CoinGlass на тижневому графіку 8 лютого.

Шоста за розміром криптовалюта за капіталізацією торгується на рівні $0.515 на момент написання, підвищившись на 2.5% протягом 24 годин. Цікаво, що її щоденний RSI залишається слабким на рівні 43.35, тоді як нижчі часові кадри показують зростаючий момент.

Тим часом, щотижневий RSI XRP становить 27.69 балів, роблячи його однією із останніх недооцінених криптовалют на цьому тижні. Короткострокова цінова динаміка може спровокувати зворот з цієї зони, якщо подальші події сприятимуть цьому.

Ark (ARK)

Ще одна потенційно недооцінена криптовалюта - Ark (ARK). Токен має щотижневий RSI 28.23, торгується на рівні $0.849 і зрос на 3.35% на момент написання. Як і XRP, ARK сигналізує про зміну тренду за низькочасовими RSI.

Цікаво, що середній щотижневий RSI для криптовалютного ринку становить 57.11, що підвищує значимість проектів, які перебувають нижче цієї лінії.

Тим не менш, мати статус недооціненого RSI не гарантує відновлення ціни. Розуміння причин цього екстремального слабкого покажника є важливим для інвесторів, які розглядають сигнали купівлі. Криптовалютний ринок дуже волатильний, і проекти зазвичай реагують агресивно на новини та актуальні події.

Відмова від відповідальності: Зміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційна консультація. Інвестування є спекулятивною діяльністю. Інвестуючи, ви ризикуєте своїм капіталом.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть