Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.

Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.

Ціна Cardano зростає на 8.46%, має на меті досягнення рівня $0.42, оскільки биковий моментум зростає

Cardano вийшов зі скороченого каналу, піднявшись на 8.46% за всього чотири дні. Чи зможе ралі відновлення ADA зберегти моментум, коли вона наближається до важливих рівнів опори на $0.42 і $0.45?

Альткоїни повертаються, оскільки широкий крипторинок відновлюється після оцінки в $2.1 трлн. Серед найпроцвітаючих, Cardano бореться за заголовки, але сигналізує про реверсію тенденції на щоденному графіку.

Закінчуючи довгий період утворення найменших максимумів, 11-та за маркет-капіталізацією криптовалюта натякає на біговий рух. Чи продовжить тренд ціни Cardano підніматися, чи декілька верхніх опорних рівнів обмежать зростання? <

З крутою завершенням негативного циклу після трьохденного впадіння з 14 по 16 вересня, Cardano робить бикове повернення. Альткоїн піднявся на 8.46% протягом останніх чотирьох днів і наразі торгується за $0.359, з інтраденним приростом 2.28% від відкривальної ціни $0.352.

Ралі відновлення Cardano вказує на потенційний вихід вище декількох опор на щоденному графіку. Зокрема, ціна перевищила 50-денне SMA та довгострокову тенденцію верхньої опори.

Вихід з тенденції падіння позначає вихід зі скороченого каналу на щоденному графіку та завершує набір з чотирьох послідовних бикових свічок. Наразі ціна Cardano йде до наступного динамічного опору 100-денного SMA на рівні $0.373.

Ідучи далі, позитивний вплив на відновлення виявляється на MACD та сигнальній лінії, із зростанням позитивних гістограм. Крім того, індикатор моментуму уникнення негативного перетину, сигналізуючи про тимчасову можливість покупок.

Під час заходу Token 2049 в Сінгапурі засновник Cardano Чарльз Госкінсон запрошував Gemini Exchange легко размістити ADA, тримаючи плакат з написом `Коли ADA?` Цей жартливий заклик оживив інтерес до Cardano і може покращити шанси на лістинг ADA на Gemini, що, можливо, підвищить його ціну в найближчий період.

Згідно з рівнями Фібоначчі, наступною ключовою опорою є рівень 23.60%, близько $0.422, за якими слідує 200-денний EMA на рівні $0.45. Таким чином, досягнення психологічної межі $0.50 одним махом, схоже, малоймовірно, оскільки Cardano може зіткнутися з кількома викликами по дорозі.

Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть