Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес

Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес

Тут ключовий показник, що свідчить про готовність Shiba Inu до великого прориву

Збільшення соціальної активності для Shiba Inu, позитивний настрій та зростаючі активні адреси сигналізують про потенційні прибутки.

Shiba Inu (SHIB) продемонстрував ознаки відродження за останні 24 години, записавши 6% зростання на тижневому графіку. При цьому продовжуючи показувати рух вгору, аналітики зауважують, що останні дані вказують на потенціал для подальших прибутків.

Ключові метрики з соціальної платформи LunarCrush показують збільшену соціальну активність, обсяг торгів та позитивний настрій, що свідчить про те, що SHIB може бути на порозі значного прориву.

Зростання Залучення та Настроїв

Недавні дані від LunarCrush підкреслюють стрімке зростання соціальних взаємодій із SHIB. Соціальна активність стрімко зросла до 2,43 мільйонів, найвищий рівень з 15 серпня.

Найвище залучення на протязі цього періоду досягло 4,11 мільйонів у липні, тоді як найнижча активність була спостережена 17 вересня на рівні 1,34 мільйона.

Крім того, згадки про SHIB зросли на 24,2%, а кількість авторів, які обговорюють SHIB, збільшилась на 43,2%. Настрій стосовно SHIB залишається трохи позитивним, зростанням на 1,2%, що свідчить про стабільний погляд у спільноті.

Ці метрики свідчать про зростаючий оптимізм серед інвесторів, оскільки SHIB зосереджує на собі збільшену увагу.

Бики переважають ведмедів

Разом зі зростанням соціальної активності, дані з ланцюга IntoTheBlock підкреслюють позитивний тренд у поведінці ринку SHIB.

Протягом останніх семи днів кількість биків становить 149, трохи перевищуючи 143 адреси, ідентифікованих як ведмеді. Цей стійкий паттерн у якому бики трохи переважають ведмедів, показує постійний рівень оптимізму серед власників SHIB.

Хоча кількість биків показує, що деякі інвестори виявляють оптимізм у потенціалі Shiba Inu, майже рівномірне розподіл ведмедів відображає продовжувану обережність на ринку.

Зростання взаємодії користувачів

Додаткова підтримка для бикового наративу, дані активності мережі показують зростання активних адрес, які взаємодіють з SHIB.

За даними IntoTheBlock, активні адреси зросли на 6,95% за останні семь днів, відтінюючи цінові рухи SHIB та вказуючи на зростання взаємодії користувачів з мем-монетою.

Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Криптовалютный рынок в оптимистичном настроении. Цена Pendle достигла $3.68, но столкнулась с медвежьим паттерном и продавочным давлением. 📈🔮
Просмотреть