XRP: Потенціал до $1 від FedNow та Ripple

XRP: Потенціал до $1 від FedNow та Ripple

XRP може досягти $1, оскільки проект FedNow обіцяє трансформувати Ripple

Незважаючи на широку критику проекту Федеральної резервної системи США FedNow, особливо щодо того, що це означає для конфіденційності, компанія з блокчейном Ripple висловила думку, що це трансформує платежі і, як наслідок, це може зміцнити узяття XRP.

Дійсно, Ripple підкреслила потенційні `мережеві ефекти`, пов`язані з моментальними платежами, розробленими Центральним банком США, який має на меті інтегрувати традиційні банківські послуги з децентралізованою фінансовою системою (DeFi), у своєму останньому звіті під назвою `Тенденції регіональних платежів`.

У міжчас, партнер компанії Volante Technologies, який брав участь у пілотній фазі FedNow разом із відомим банківським кастодієм, очікує розрушення поточного платіжної середино країни, що, в остаточному підсумку, може призвести до збільшення узяття `зеленого цифрового активу` XRP.

Аналіз ціни XRP

На даний момент XRP торгується за ціною $0,5881, що відображає зростання на 0,78% за останні 24 години, збільшення на 3,99% протягом попередніх семи днів, зменшуючи на 1,62% втрати за останній місяць, згідно з останніми даними на графіку на 20 вересня.

В технічному відношенні, XRP торгується вище більшості своїх короткострокових середніх (MA), але відносно близько до 200 простої рухомої середньої (SMA). У той же час, короткострокові середні (7, 30, та 50) перевищують 100-SMA і 200-SMA, що свідчить про потенційне відновлення або легке зростання.

Крім того, останніми тижнями XRP в основному рухався в діапазоні між $0,55 та $0,60, з декількома спробами виходу або входу у ці області, під час коли ринок, здається, знайшов підтримку на рівні $0,58 (200-SMA) і опір на зоні $0,60.

Якщо ця криптовалюта зможе прорвати опір на рівні $0,60, її наступні значущі рівні опору знаходяться на рівнях $0,65, за якими слідують $0,70, а потім на рівні $1, і якщо її 50-SMA перетне 200-SMA (золотий перехресний), це надасть значущу силу.

Що думають криптоаналітики?

Десь іншде, псевдонімний криптоаналітик Altstreet Bets нещодавно висловив думку, що XRP `прорветься до 1$` цього року, як показано за допомогою теорії Єлліотта та 5-хвильового імпульсного паттерна, який очікує, що завершальний тиск на XRP може підняти його вище $1 до жовтня чи листопада 2024 року.

Раніше експерт по криптотрейдингу CredibleCrypto аргументував, що XRP може різко піднятися до $0,75 `з поспіхом`, спостерігаючи, що токен декілька разів тестував підтримку на рівні $0,5467 (100% Fibonacci ретрейсмент), відхиляючись нижче й знову її відновлюючи, а також опір на рівні $0,6436 (0% Fib ретрейсмент), який відхиляв двічі.

`Міні Я`

Зерпай його до .75 поспішно. $XRP pic.twitter.com/l0t7luHGFB — CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto) September 17, 2024

Нарешті, криптоаналітик Levi Rietveld нещодавно вказав на те, що інвестування $1,000 в XRP може перетворитися майже на $200,000, якщо ціна досягне $100, використовуючи метод регулярного вкладення (DCA) або маржингову торгівлю, але не без попередження, що низький рівень маржі (між 2x та 5x) може бути найбезпечнішим вибором.

$1000 В XRP СЬОГОДНІ БУДЕ ЖИТТЄЗМІННИМ! pic.twitter.com/cor1CA20yz — Levi | Crypto Crusaders (@LeviRietveld) September 17, 2024

Висновок

З усім урахуванням, позитивні новини від Ripple можуть допомогти XRP досягнути цільової ціни в $1, за умови що воно збігається з іншими катализаторами, такими як збільшене узяття XRP та/або загальний бар`єрний настрій на ринку криптовалют, у наступних тижнях, але може знадобитися кілька місяців без таких умов.

Дійсно, інші позитивні розвитки, які можуть допомогти у його шляху до завітної зони цін, включають потенційний запуск XRP біржевого фонду (ETF), що можливо відбудеться після представлення Grayscale XRP trust, яку багато хто вважає прокладкою шляху до ETF.

Проте, тренди в цьому секторі можуть легко та раптово змінюватися, тому важливо робити власну дослідницьку роботу, включаючи відстеження будь-яких відповідних новин про Ripple XRP сьогодні та в майбутньому, слідкувати за прогнозами новин XRP, новинами від Ripple, іншими подібними, коли інвестуєте значні суми грошей.

Увага: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційний порадник. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Криптовалютный рынок в оптимистичном настроении. Цена Pendle достигла $3.68, но столкнулась с медвежьим паттерном и продавочным давлением. 📈🔮
Просмотреть
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
🚀 SOL превосходит ADA: растет на 9,25% за 24 часа. ADA отстает, рыночная капитализация SOL выше. Прогнозы: SOL до $542 к 2030 году, ADA до $6,75 к 2030 году.
Просмотреть
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть