XRP: Підсилення на ринку та реверс тренду

XRP: Підсилення на ринку та реверс тренду

Після останніх труднощів XRP технічні показники нарешті вказують на період бичачого руху для альткоїна.

Після тривалого періоду недобримна, нарешті з`являється промінь надії для XRP. По-перше, криптовалюта змогла міцно сконсолідуватися понад 0,5 долара, відновившись після останнього регресу, який загрожував її критичному рівню підтримки.

З XRP, яка зараз торгується по 0,51 долара, два головні технічні показники також указують на подальше зростання для криптотокена у випадку переможного ринкового стану.

По-перше, XRP недавно показала бичаче сигнал MACD на щоденному графіку. Рух блакитної стрічки вище червоної, як показано на зображенні нижче, зазвичай вказує на бичий реверс тренду.

Ще один помітний показник, що вказує на реверс тренду ціни XRP, - це накопичувальна та розподілна лінія.

Водночас, коли ціна XRP знизилася з жовтня, показник накопичення та розподілу став бичим, що свідчить про сильні покупки поблизу останніх рівнів ціни.

Ідеальною є ситуація, коли під час ринкового розпродажу накопичувальна/розподільна лінія зростає, що свідчить про наявність покупчого тиску, як це має місце для XRP. Але структура, у якій цей показник падає під час розпродажів XRP, може викликати тривогу.

У поточній ситуації майбутнє виглядає світле для XRP, особливо в короткостроковій перспективі. Багато аналітиків вказують на те, що падіння активу подібне до подібної ситуації в 2017 році, що врешті-решт призвело до нового рекорду для активу. Якщо такий сценарій розгортається, XRP може різко підскочити вище і, можливо, повернути психологічну межу в $1.

Треба зазначити, що деякі залишаються недобрими стосовно довгострокових перспектив активу і зазначають причини, пов`язані з операційною діяльністю Ripple. В будь-якому разі, тільки час покаже як все склалося для XRP.

Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть