Ціна XRP при досягненні капіталізації $12 трлн: прогнози до 2026 року

Ціна XRP при досягненні капіталізації $12 трлн: прогнози до 2026 року

Тут ціна XRP, якщо загальна капіталізація криптовалюти досягне $12 трлн.

Ціна XRP може наблизитися до свого історично високого рівня, якщо вона збереже свою домінантність в глобальній капіталізації криптовалюти на рівні $12 трлн.

Глобальна капіталізація криптовалюти зростала з моменту запуску першої криптовалюти Bitcoin. Цей вражаючий ріст процвітання спричинений двома факторами: запуск нових активів, що принесли додатковий капітал на ринок, та зростання цін на існуючі завдяки притоку нового капіталу в них.

Дані ринку підтверджують, що глобальна капіталізація криптовалюти звалилася на найнижчий рівень у лютому 2015 року - $2,12 млрд. Однак станом на січень 2018 року ринок вже виріс до $ 761 млрд. Наразі глобальна капіталізація криптовалюти становить $2,098 трлн.

Тим часом, капіталізація XRP, яка із 2014 по 2018 рік продовжувала рости разом з усім ринком криптовалюти, раптово впала через цінові виклики. Капіталізація XRP збільшилася до $128,48 млрд у січні 2018 року, піднімаючи домінування XRP на ринку до практично 18%.

Однак, зростаючи криптовалюта усе ще вдає XRP, домінування XRP на ринку зараз становить 1,57% при капіталізації $33 млрд. Однак здається, XRP продовжує набирати швидкість тепер, коли він позбувся своїх регулятивних проблем.

Якщо XRP збереже цю домінування на ринку, його ціна може досягти безпрецедентних рівнів, коли глобальний ринок криптовалюти стане більшим. Однак в такому сценарії, наскільки далеко ціна XRP зможе піти, буде залежати від ступеня зростання більш широкого ринку. Коментатори промисловості встановили різні цілі.

Наприклад, генеральний директор Ripple Бред Гарлінгхаус прогнозував, що глобальний ринок криптовалюти може досягти $5 трлн до кінця року. Цікаво, твірний корінь Cardano Ден Гамбарделло недавно заявив, що ринок може вирости до рівня $12 трлн до 2026 року. В грі загальна капіталізація криптовалюти $12 трлн.

Якщо XRP збереже свою домінування на ринку, коли капіталізація криптовалюти досягне $12 трлн, капіталізація XRP становитиме $188,4 млрд. Це представляє собою збільшення на 488,75% від поточної оцінки в $32 млрд.

До речі, XRP похвалиться циркулюючим обсягом у 56,38 мільярдів токенів. З урахуванням темпу інфляції 200 мільйонів токенів щомісяця, цей обсяг в обігу зросте до 59,38 мільярдів до 2026 року. З ринковою капіталізацією $188,4 млрд і циркулюванням в обігу 59,38 млрд, ціна XRP зросте до символічних $3,17, на декілька центів нижче його історичного максимуму $3,31.

Хоча деякі прихильники можуть стверджувати, що ціна виглядає недостатньо вражаючою для XRP до 2026 року, прогнози від криптовалютної платформи обміну Changelly менш оптимістичні. Цікаво, аналітики Changelly очікують, що XRP перетне рубіж у $3 в 2028 році, через два роки після 2026 року.

Зараз ціна XRP торгується за $ 0,5861, щоб досягти цілі в $3,1, вона повинна зрости на 428%. Багато аналітиків вважають, що вона може досягти цього результату за менший період часу. Наприклад, криптовалютний Ютубер Леві Рітвель нещодавно прогнозував, що ціна XRP досягне $40 за декілька місяців.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть