Нові відкриття про Баррона Трампа: крипто, час та містифікація

Нові відкриття про Баррона Трампа: крипто, час та містифікація

Barron Trump Is a Time Traveling Crypto Degen, Says Jan 6. Organizer

Barron Trump, наймолодший син колишнього президента Дональда Трампа, не лише торгує мем-койнами у криптосвіті, він також подорожує у часі, стверджує Дастін Стоктон, головний організатор протесту 6 січня.

Чи є це незвичайним? Звичайно. Але чи можна вірити в останнє? Це не суть. Суть у тому, що Стоктон, політичний активіст, глибоко вмер у світ MAGA, дійсно вірить у це, так само, як і інші прибічники Трампа, як і раніше документувавось великими медіа-підприємствами, такими як Політіко.

Розповідь про Баррона Трампа, подорожуючого у часі, надзвичайного героя, є частиною інтернет-легенди вже на протязі років, з коренями у пізно 19 столітті у романі `Подорожі та пригоди маленького Барона Трампа` Інгерсолла Локвуда. Але, замість того, щоб посміхатися над дивними сходинками, що здається з`єднують вигадані твори з більш як століття тому з подіями сучасності, багато вірники прихопили історію як святе письмо — і Стоктон серед них.

Однак те, що робить Стоктона унікальним, — це його позиція на перетині MAGA та крипто. Визнаний як `батько-засновник` PoliFi — як коротка назва для нещодавньої хвилі мем-койнів з політичною тематикою — Стоктон має зв`язки з двома з перших відомих PoliFi проекти: він був стратегічним радником для мем-койну Doland Tremp (TREMP) та раннім інвестором в токен Jeo Boden (BODEN). Стоктон вважає, що Баррон є важливим для майбутньої династії Трампів, і що наймолодший син колишнього президента глибше пір у крипто, ніж більшість людей усвідомлюють.

`Я б мав на нього ставку як на траншеювальника,` — заявив Стоктон. `Він один з тих хлопців, які заходять в одержавлення Pump.fun разом з друзями,` — вказав він, посилаючись на фабрику мем-койнів Solana, яка стоїть за запуском мільйонів мем-койнів з початку року. `Я б ставив, що він торгував сотнями токенів.`

Те, що Баррон торгує крипто, вже не є секретом. Члени його родини, включаючи батька, підтвердили чутки під час прямого ефіру зі сестринської компанією Decrypt Rug Radio в понеділок. `Баррон так багато знає про [крипто],` — сказав колишній президент Дональд Трамп під час Twitter Spaces. `Він говорить про свій гаманець. У нього є чотири гаманці або щось таке. Я запитую: `Що це за гаманець? Поясни мені це,`` — сказав він.

Раніше, залучення Баррона до крипто було об`єктом гламурних чуток Crypto Twitter. Фармакомафіозний Мартін Шкрелі, який відбув шість з половиною років у в`язниці за шахрайство на фондовому ринку, стверджував, що Баррон був генієм поза законом зараз відомий мем-койна DJT. Койн сягнув ринкового капіталу практично до $400 мільйонів у червні, перш ніж у кінці кінців розбився на нуль після того, як гаманець розробника DJT продав 20% від запасу, за даними компанії аналізу шляхом.

Стоктон не вірить, що Баррон був вовлучений в DJT, але він впевнений, що юний Трамп має кілька гаманців і `рахує гроші в крипто так само, як і ми всі`.

Пізніше, після того, як Дональд мол. та Ерік Трампи підсмажить те, що врешті-решт стало відомо як проект-крипта World Liberty Financial, інший мем-койн під назвою RTR був запущений з якимось зв`язком із родиною Трампа. Койн раптово піднявся відразу понад 100 мільйонів у ринковому капіталі протягом години після запуску. Обидва Дональд та Ерік публічно вирікали токен в той же день, і він також розбився на нуль.

Стоктон вважає, що `містифікація` 18-річного Трампа сприяла ранньому успіху цих токенів, і він також переконаний, що це є якоюсь іншою докладною доказом того, що родина Трампів володіє видимо іншого світу технології.

`Той факт, що ми не чули голосу Баррона Трампа; той факт, що він - семифутовий одинадцять,` — сказав Стоктон про 6 `9` Баррона, — `потім ви додаєте до цього всі ці по-справжньому неймовірні речі Інгерсолла Локвуда про подорожування у часі. Я думаю, що це створило цю атмосферу інтересу та містики, яка дійсно добре справляється.`

Серія романів Локвуда сконцентрована навколо персонажа на ім`я `Барон Трамп` (`Барон` у книзі є титулом і не фактично ім`ям персонажа) імає наставника відомого як `Дон` (також титул) та живе на тій самій вулиці Нью-Йорка, де знаходиться Вежа Трампа в сучасному світі. Пара йдуть до Росії та знаходять портал у чудовий підземний світ, який деякі, здається, інтерпретують як метафоричну машину для подорожі у часі.

Тим часом відомий винахідник Нікола Тесла вірять, що він експериментував із подорожами у часі тоді, коли Локвуд також жив в Нью-Йорку. Коли Тесла помер, вважалось, що його недороблені дослідження були передані Докторові Джону Трампу — так, дядьку Дональда Трампа.

Ці речі не є випадковими, від істинних вірники: Тесла насправді винаходив подорож у часі, Локвуд знав це, а сім`я Трампів somehow вовлечена, з Барроном у центрі. І кролича нора йде глибше. Ось теорія про подорож у часі та Президента Трампа, яка безумно мене порушила, але у яку я вірю. Також Джон Джі Трамп, дядько Дональда Дж. Трампа та зникнення паперів Ніколи Тесли.

Все це також пов`язано із тим, що Джон МакАфі якось володів доменом IngersollLockwood.com, крапкою 2018 року Q Anon, навіть фільмом `Назад у майбутнє` (Біфф Таннен є Трампом, чи зрозуміло?). Також зберігається вбивство Дональда Трампа громадно публічну спробу в Батлері, Пенсильванія, також пояснюється здатністю Баррона подорожувати у часі, так сказали вірники як Стокман.

Стоктон був головним організатором Маршу за Трампа, протесту 6 січня 2021 року щодо виборів 2020 року, який був запланований як мирний, але в кінцевому рахунку перетворився на насильственість. Стоктон у кінцевому рахунку не був присутній через ` серйозні звернення` у зв`язку з безпекою заходу — він сказав Decrypt, що дивився по телевізору, як його гірші страхи стали правдою.

Маючи такий фон, Стоктон стверджує, що він як активіст має глибокі зв`язки з родиною Трампів через свою роботу. Він признає, що те, що Баррон є подорожником у часі, здається `дурним`, але чим глибше він копається, тим він переконується.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть