Nervos Network (CKB) росте на 100%: корекція ціни попереду?

Nervos Network (CKB) росте на 100%: корекція ціни попереду?

Nervos Network (CKB) різко зросла на 100%, корекція ціни попереду?

Основні моменти історії

Nervos Network (CKB) перевищив у своєму виступі основні криптовалюти, такі як BTC, ETH, SOL та інші топові токени.

Незважаючи на вражаючий ріст ціни, CKB виглядає малобульова в короткостроковій перспективі та може зіткнутися з корекцією ціни в найближчі дні.

Майбутній відкритий інтерес CKB впав на 2% за останні 24 години, ймовірно через прийняття прибутку та значні ліквідації довгих позицій.

У цьому байковому настрої ринку Nervos Network (CKB) отримує значну увагу від інвесторів та трейдерів через свій вражаючий виступ та значну активність китів. Останніми днями, у той час, як інші основні криптовалюти, включаючи Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) та Solana (SOL), мали проблеми з отриманням імпульсу, CKB Nervos зріс на 100%.

Динаміка ціни CKB

На момент публікації, CKB торгується навколо $0,0177 та зазнав зростання ціни більше ніж на 10% протягом останніх 24 годин. Протягом того ж періоду його торговий об`єм підріс на 150%, що свідчить про більшу участь трейдерів та інвесторів.

Зі своїм вражаючим рістом ціни сьогодні, він перевищив останні основні криптовалюти, такі як BTC, ETH, SOL та інші топові токени.

Прогноз ціни Nervos Network (CKB)

Згідно з експертним технічним аналізом, незважаючи на значний ріст ціни, CKB виглядає малобульова в короткостроковій перспективі та може зіткнутися з корекцією ціни в найближчі дні.

Сьогодні ціна CKB досягла свого міцного рівня опори на рівні $0,020, але через сильний продаж тиск вона впала більше ніж на 15% за останні 12 годин. З урахуванням його історичної динаміки ціни, існує сильна ймовірність, що вона може впасти до рівня $0,151 в найближчі дні, щоб перевірити свій рівень прориву під час підйому.

З іншого боку, якщо буйний настрій продовжиться і CKB прорветься через рівень опору та закриє денну свічку вище рівня $0,020, велика ймовірність, що вона може зрости на 25%. Більше того, ця буйна теза буде підтримуватися лише у випадку, якщо CKB закриє денну свічку вище рівня $0,020, інакше вона може не вдасться.

Проте експоненційна рухома середня (EMA) 200 CKB свідчить про те, що вона перебуває в узгір`ї, оскільки торгується вище показника.

Змішаний настрій CKB на метриках On-chain

На даний момент метрики On-chain CKB відображають змішаний настрій. Згідно з аналітичною фірмою Coinglass, майбутній відкритий інтерес CKB впав на 2% за останні 24 години. Це зниження відкритого інтересу може бути пов`язано з прийняттям прибутку, значними ліквідаціями тривалих позицій та загальним байковим настроєм ринку.

З іншого боку, співвідношення Long/Short CKB наразі становить 1.0012, що свідчить про буйний настрій ринку серед трейдерів.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть