Прогнози на майбутнє Cardano (ADA) Варто очікувати ралі до $15?

Прогнози на майбутнє Cardano (ADA) Варто очікувати ралі до $15?

Cardano (ADA) увійшов до третьої стадії, яка спричинить ралі вартості на 4 500% до $15. Аналітики передбачають масштабний ралі ціни до $15 на популярний альткоін ADA.

Кардано (АДА) націлюється на стрибок в ціні до $15

Криптоаналітик Ремі Бенайс оголосив на X (раніше Twitter), що Cardano знаходиться на критичній стадії цього ринкового циклу, який відзначається потенційними зростаннями цін до нових історичних максимумів навколо $15. Поділяючи історичну цінову діаграму Cardano, Бенайс підкреслив унікальний повторюючийся бичачий паттерн у рухах криптовалюти з 2018 року до сьогодення.

Аналітик зазначив, що з 2018 по 2021 рік Cardano пережив період глибокого падіння ціни, за яким наступив період консолідації, фальшивий стрибок та врешті-решт драматичне зростання ціни.

Докладніше, криптовалюта впала на 98% між 2018 та 2019 роками, потім пережила фальшивий стрибок навколо 2020 та початку 2021 року, і вибухнула з дивовижним зростанням на 18 000% після події з розділанням біткоїна в 2020 році.

Бенайс виявив схожий тренд з 2021 по 2024 рік. Аналітик розкрив у своїй діаграмі, що ADA впала на 92% в 2023 році, перш ніж пережити подвійний фальшивий стрибок навколо квітня 2024 року.

Беручи до уваги те, що Біткоїн завершив подію з розділенням 20 квітня цього року, аналітик передбачає мега-підйом до $15 за ADA до 2025 року. Цей значний приріст ціни підніме ринкову капіталізацію ADA до $500 мільярдів від поточної вартості в $11,9 мільярда. Більше того, це буде масштабне зростання ціни на понад 4 500% для альткоіна.

Хоча деякі можуть вважати прогноз Бенайса на $15 ADA як завищений, аналітик уявив ще більш бичачий сценарій. Він очікує, що ADA продовжить зростати від своєї початкової мети в $15 до $31 до 2026 року. Стрибок на цей значний ціновий рівень поставить ринкову капіталізацію кардано на $1 трильйон, перевищивши комбіновані оцінки Solana (SOL) та Ethereum (ETH).

Аналітик запропонував більш консервативний прогноз ціни XRP

Приймаючи більш консервативний підхід, криптоаналітик Sssebi передбачив ралі в 20-30 разів для Cardano протягом наступних 12 місяців. Аналітик розкрив, що Cardano `точно там, де він був у останньому циклі на цей час`, що свідчить про готовність криптовалюти до значного ралі.

Він передбачив, що Cardano може потенційно досягти мінімального рівня ціни в $5 до 2025 року та максимальної вартості в $10 на вершині бичого ринку. Наразі ціна ADA торгується на рівні $0.33, відображаючи зниження на 2.58% за минулий тиждень. Стрибок до $5 або навіть $10 вимагатиме від криптовалюти ралі приблизно на 1 415% та 2 930%, відповідно.

Зображення створене за допомогою Dall.E, діаграма від Tradingview.com

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть