Збільшення економічної нагороди для майнерів Bitcoin до 3,125 BTC наближається

Збільшення економічної нагороди для майнерів Bitcoin до 3,125 BTC наближається

Наступне подія з розділенням Bitcoin, яке призведе до зменшення нагороди для майнерів з мережі з 6,25 до 3,125 BTC -3,56%, наближається і залишилося лише 100 днів або приблизно 14 500 блоків, відповідно до оцінок CoinGecko та OKLink.

Розрахунок здійснено на основі середнього часу генерації блоку Bitcoin, який становить 10 хвилин, що установлює потенційну дату 22 квітня.

Подільні події Bitcoin запрограмовані для автоматичного виконання через кожні 210 000 блоків, приблизно кожні чотири роки. Після досягнення майнери отримуватимуть на 50% менше біткойнів у нагороду за кожен підтверждений блок, який вони додають до блокчейну. Однак вони продовжать отримувати додаткові комісії за транзакції для кожного блоку, як і раніше.

До цього відбулося три подільні події в історії Bitcoin, які зменшили її інфляцію в нагороді за блок з 50 до 25 BTC в 2012 році, до 12,5 BTC в 2016 році та 6,25 BTC на останній подільній події 11 травня 2020 року. На довгострокову перспективу буде існувати лише 21 мільйон біткойнів. Подільні події будуть продовжуватися до того моменту, як останній біткойн буде видобуватися приблизно у 2140 році. Після цього майнери будуть отримувати прибуток тільки від комісій за транзакції.

Історично подільні події Bitcoin супроводжуються значними коливаннями ціни цієї криптовалюти. Хоча це не прямий взаємозв`язок, ці події часто передують значним підйомам на ринку Bitcoin.

Минулого місяця аналітики емітента spot bitcoin ETF VanEck зазначили, що очікують, що подія пройде з `мінімальними кризами`, а ціна біткойна після подільного подію сягне понад 48000 доларів, а майнери побачать мало турбот завдяки значно покращеним балансам.

Аналітики також очікують, що біткойн подолає `президентський страх` у цьому році виборів в США та досягне історичного максимуму до листопаду та пікової циклічності до 160 000 доларів. `Якщо Bitcoin досягне 100 000 доларів до грудня, ми ризикуємо стверджувати, що Сатоші Накамото буде названий `Людиною року` журналу Time`, - заявили вони.

На момент 11:00 за даними ціни Block, Bitcoin торгувався по ціні 44 389 доларів США.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть