Напад на Трампа: вплив на ринок Polymarket

Напад на Трампа: вплив на ринок Polymarket

Друга спроба за убивство мало, що вплинула на шанси Трампа на ринку Polymarket

Цього тижня на ринках передбачень:

Друга спроба за убивство не підвищує шанси Трампа, оскільки ставки на вибори наближаються до 1 мільярда доларів на Polymarket

Усно аргументи заплановані на четвер у справі, яку CFTC програла на апеляції від Kalshi.

Готові до ставок на вибори з 20-кратним плечем?

Що скаже Трамп сьогодні ввечері?

Дональд Трамп вижив під час очевидної другої спроби за його життям цим вікендом.

Служба таємної служби США знайшла чоловіка, який приховувався в кущах з нападним гвинтівковим рушницею на полі гольфу Трампа в Флориді, коли колишній президент грав. Хоча стрілок, виявлений як Райан Веслі Раут з Гаваї, не постріляв, сама ідея другої спроби за його життям під час передвиборчої кампанії створила заголовки, такі як з Economist: `Інша спроба вбивства Дональда Трампа збуде вибори` (хоча потім було змінено на `Інша спроба вбити Трампа викликає страхи перед політичним насильством`).

Можливо, редактори журналу подивилися на криптовалютну платформу передбачень Polymarket, де торгівля виборами наближається до 1 мільярда доларів, тому що беттори не звертають увагу на цей інцидент як на не проблему.

Шанси Трампа фактично зменшились у годинах після інциденту, і на середину понеділка у Нью-Йорку він відстаював від демократичного кандидата Камали Гарріс на 49-50.

Справедливо відносно Economist, перша спроба за його життям, коли було випущено постріл та він подер руку Трампа, значно підвищила його шанси, хоча це було коли він все ще боровся проти вже зайстарілого інкумбента, Джо Байдена.

Ймовірності базуються на тому, наскільки трейдери готові заплатити за акції, які видають гроші, якщо прогнози справдяться, і стають безцінними, якщо це не відбудеться. Ставки на Polymarket програмуються в розумний контракт на блокчейні Polygon і виплачуються в USDC, токені, пов`язаному з доларом. Згідно з угодою про регулювання, платформа блокує користувачів з США, хоча кмітливі американські трейдери використовують VPN для обходу геозаборон.

Увага на плавучі стани

Як і в будь-яких президентських виборах у США, багатое від усього залежить від плавучих штатів.

Беттори Polymarket досить впевнені, що жоден з кандидатів не виграє всі з них: один контракт, якому задають питання, чи переможе Харріс всі шість, дає лише 24% ймовірність того, що це відбудеться, тоді як інший, чи зробить це Трамп, складає 17%.

Щодо контрактів на кожен штат, наразі республіканці лідирують у Аризоні з 61% шансом, Джорджії - 59%, Північній Кароліні - 57%, та Пенсильванії - 51%. У Неваді гра іде внічию 50-50, тоді як демократи лідирують у Мічигані та Вісконсіні.

Тим часом Polymarket продовжує показувати змагання як більш близьке, ніж те, що стверджують професійні опитувачі. Модель Silver Bulletin від Нейта Сілвера з 11 вересня дає Трампу сильний шанс перемогти у вирішальному колегії на рівні 61%, який, якщо виграний, диктує решту виборів. (Сілвер є радником Polymarket.)

У той час як усе це відбувається, затверджений США ринок передбачень Kalshi заморозив свої давноочікувані ринки виборів до судового рішення в апеляції, яку розглядає Комісія з торгівлі товарними фьючерсами. Контракт Kalshi про те, яка партія переможе в Палаті у листопаді, мав обсяг $20 000, тоді як інший про те, яка партія переможе в Сенаті, - обсяг $45 000.

Замороження виглядає, наче воно триватиме щонайменше три дні. Усно аргументи у справі заплановані на четвер, згідно з понедільним судовим документом.

Інший регульований CFTC ринок, ForecastEx від Interactive Brokers, сказав, що він незабаром додасть ринки виборів. На відміну від Polymarket, ForecastEx і Kalshi вирішують ставки в фіатній валюті.

20-кратне плече на підході

LogX, постійний ф’ючерсний криптоторговий протокол, сказав, що зібрав $4 мільйони для розширення в левередовінгові передбачення.

Некастодіальний `DEX-подібний` ринок, який будує так звану DeFi супер програму, щоб привернути наступне покоління роздрібних користувачів, сказав на своєму веб-сайті, що надаватиме до 20-кратного плеча на контракти на результати, такі як те, чи переможе Трамп чи Гарріс на виборах.

Підхід цієї платформи до ринків передбачень схожий на D8X, яка запустила торгівлю левередовенням на ринках передбачень у липні, так як вона покладається на оракула з Polymarket для парсингу даних цін та внесення їх в LogX для трейдерів. Однак D8X максимальне левередовення складає 2X.

Акшіт Бордія, засновник LogX, пояснив у інтерв`ю, що коли дані цін на платформі, ринки його протоколу будуть вступати в протилежні позиції на Polymarket для генерації ліквідності.

Наразі Бордія каже, що максимальна ставка на контракти по виборах Трампа чи Гарріса складає $100 000.

`Те, що ми бачимо зараз, це наступна ітерація ринків передбачень`, - сказав Бордія в інтерв`ю з CoinDesk. `Багато з них значно зрісло, залучивши увагу мас-медіа. Тому це стало настільки захоплюючим та значно більшим, ніж це було в попередній цикл.`

Який план на після виборів? Ставки на спорт та криптовалютні ціни.

Hashed Emergent, Cumberland, DWF Ventures та голова Orderly Network Райан Лі приймали участь у раунді.

Вибачте, Milady

Трампа називали першим криптопрезидентом його фанами, але він не згадав біткоїн чи інші цифрові активи в своїх останніх публічних виступах, таких як простір X з Ілоном Маском чи останній президентський дебат.

Це ймовірно зміниться, коли він вийде на Rug Radio пізно в понеділок, щоб запустити World Liberty Financial, зробивши його першим президентом, який як підтримав конкретний криптопроект, так і запустив бізнес на виборчій кампанії.

Беттори на Polymarket ставлять свої гроші на те, що Трамп сказатиме `крипто` щонайменше п`ять разів, даючи цьому 66% ймовірність, що це станеться, та 34% ймовірність, що він скаже `біткоїн` стільки разів.

На жаль для тих, що утримують Міледі NFT - колекцію персонажів з дивно сформованими головами та великими, виразними очима у стилі аніме - існує лише 3% ймовірність того, що республіканський президентський кандидат згадає їх під час трансляції.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть