Короткострокові власники Cardano можуть викинути $2 млрд у ADA

Короткострокові власники Cardano можуть викинути $2 млрд у ADA

Короткострокові власники Cardano можуть викинути майже 2 мільярди доларів у ADA

Ціна Cardano (ADA) має проблеми з відновленням втрат, що сталися в кінці липня, альткоїн не зміг подолати рівень опори у розмірі $0,39.

Хоча ця поточна цінова динаміка створює булішу можливість для деяких короткострокових інвесторів, вона може призвести до ведення ведмежого сценарію для біржового ринку. Без яскравого прориву ціна Cardano залишається під тиском, що збільшує ймовірність подальших спадів. Власники Cardano можуть отримати прибуток

Ринкова вартість Cardano у порівнянні з реалізованою вартістю (MVRV) Довга / Коротка Різниця світить ведмежі знаки, наразі становлячи -20%. Цей індикатор використовується для оцінки можливості прибутку як для довгострокових, так і для короткострокових власників.

Високі від`ємні значення вказують на прибуток для короткострокових власників. Позитивні значення, натомість, підказують, що довгострокові власники є прибутковими. У випадку Cardano цей індикатор підказує, що короткострокові інвестори більш ймовірно отримають прибуток, ніж довгострокові власники.

Хоча це спочатку може здатися булішим, насправді це негативний сигнал для ринку. Короткострокові власники більш схильні продати. Поскільки короткострокові інвестори шукають скористатися своїми прибутками, ціна Cardano може зіткнутися з подальшими спадами.

Короткострокові інвестори наразі утримують близько 5,7 мільярдів ADA, що оцінюється більше, ніж у $1,9 мільярда. Ці адреси зазвичай утримують протягом менше місяця, що робить їх більш схильними до швидкого продажу. Якщо значна частина цього запасу буде продана, це може спричинити значний випадок ціни для Cardano, підсилюючи вже ведмежий настрій.

Велика концентрація ADA утримується короткостроковими інвесторами додає ризику стрімкого здійснення продажу. Таким чином, макро-динаміка, що визначається короткостроковими учасниками ринку, продовжує тягнути Cardano вниз.

Прогноз ціни ADA: Консолідація попереду

Cardano наразі торгується на рівні $0,33, консолідуючись між $0,31 і $0,39. Цей діапазон утримав альткоїн від розриву, і консолідація підказує, що ймовірно ADA не побачить значний підйом у короткостроковій перспективі.

Широкі ринкові умови не є сприятливими, залишаючи короткострокових власників прибутковими та готовими до продажу. ADA може втратити підтримку на рівні $0,31, якщо почнеться продаж, що призведе до значного спаду.

Однак, якщо короткострокові власники вирішать утримувати, а не продавати, Cardano все ще може мати шанс на буліші наслідки. Цей сценарій буде підтверджено, якщо опір у розмірі $0,39 буде пробитий і перетворений на підтримку, скасовуючи поточний ведмежий прогноз.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть