Тренд Солани: чи може ціна відновитися до $137?

Тренд Солани: чи може ціна відновитися до $137?

Солана втрачає позиції, опускаючись нижче $137, оскільки негативний настрій набирає обертів

Солана почала ще один спад, впавши нижче рівня підтримки $137, сигналізуючи, що негативний настрій набирає популярності. Раніше перспективний взліт зупинився, залишаючи трейдерів та інвесторів у невизначеності, чи можуть очікуватись ще більші втрати. З ростом продажного тиску, питання тепер полягає в тому, чи може Солана знайти нову точку опору, чи ведмеді будуть продовжувати тиснути його ціну вниз.

У цьому аналізі ми надамо глибокий аналіз останнього розпаду Солани нижче цього ключового рівня підтримки, досліджуючи зростаючий негативний настрій та досліджуючи ключові рівні, на які варто звернути увагу та що може відбутися далі для Солани.

На момент написання тексту, Солана торгувалася приблизно за $131, відображаючи спад на 4,67% з ринковою капіталізацією понад $16 мільярдів і обсягом торгів, що перевищує $1,6 мільярдів. За останні 24 години ринкова капіталізація SOL знизилася на 4,65%, а торговий обсяг зріс на 92,92%. Наскільки низькою може бути падіння Солани?

На 4-годинному графіку Солана (SOL) показала виражений зсув на бік ведмедів, оскільки вирішально виходить нижче критичного рівня $137 разом з 100-денним простим рухомим середнім (SMA). Цей розпад відображає послаблення технічної структури, з тим, що продавці беруть верх і тиснуть SOL до зони підтримки $118. Особливо важливою є порушення 100-денного SMA, широко спостережуваним показником загального руху ринку, що свідчить про те, що від`ємний настрій не тільки зростає, але також може сигналізувати про тривале рух вниз.

Також індекс відносної сили (RSI) на 4-годинному графіку впав нижче порогу 50%, зараз становлячи 35%. З RSI, що намагається просунутися глибше в зону перепроданості, це свідчить, що ведмеді беруть контроль, і додаткове падіння може бути на горизонті, якщо інтерес до покупки не зросте незабаром.

На щоденному графіку Солана демонструє значні пессимістичні рухи, вийшовши за межі 100-денного простого рухомого середнього та утворюючи кілька ведмежих свічок, рухаючись до рівня $118. Цей стійкий спад підкреслює міцний продажний тиск та погіршення настроїв на ринку, сигналізуючи про підвищений ризик додаткових втрат. Постійний рух вниз свідчить про те, що ведмеді твердо контролюють ситуацію, а SOL потенційно може стикатися навіть з глибшими корекціями в найближчій перспективі.

Нарешті, 1-денний RSI показує, що ведмединий тиск на SOL посилюється, оскільки індикатор нещодавно впав до 43% після того, як не вдалося піднятися вище марки 50%, підкреслюючи зростаючий продажний тиск та зростаючий негативний сигнал для криптовалюти.

Потенційні зони підтримки для очікуваного відбитку

Подорожуючи своїм поточним ведмединим трендом, ключові зони підтримки для спостереження включають $118, яке виступає як значущий психологічний і технічний рівень, де міцна оборона може свідчити о потенційному відбитку чи консолідації.

Якщо $118 не витримає, $99 може надати додаткову підтримку, виступаючи як історична точка повороту та можлива база для відновлення.

Якщо Солана відбудеться на будь-якому з цих рівнів підтримки, ціна може рухатися вгору до межі опори $137. Успішний вихід за цю опірну межу може сигналізувати зміну на бичачий тренд, що потенційно призведе до подальших приростів, коли SOL спрямовуватиметься на вищі рівні опори.

Зображення: Unsplash, графік: Tradingview.com

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть