Тенденції в стейкінгу Ethereum та Bitcoin

Тенденції в стейкінгу Ethereum та Bitcoin

Ось останні тенденції у ландшафті крипто-ставок

Ландшафт крипто-ставок постійно еволюціонує, з новими і вражаючими змінами, які виходять на світло щоразу. Особливість, яку колись в основному пов`язували з мережами із механізмами консенсусу proof-of-stake, такими як Ethereum, розробники тепер принесли стейкінг та повторний стейкінг на блокчейн Bitcoin.

Звіт неконсервативного постачальника послуг стейкінгу P2P.org визначив деякі основні тенденції стейкінгу, які спостерігалися на ринку за останній місяць. Тенденції у стейкінгу Ethereum

Мережа Ethereum побачила стабільний ріст валідаторів незважаючи на поточну невизначеність на ринку криптовалют, волатильність та менші винагороди. P2P.org виявила, що на блокчейні був зафіксований ріст на 1,49% у кількості валідаторів та застілених сум етеру (ETH).

«Хоча цей ріст відповідає попереднім місяцям, очевидно, що коливання цін та зменшені винагороди для валідаторів сповільнили темп порівняно з початком року. Але, що там наверху, стабільний ріст все одно є ростом!» - заявив постачальник послуг стейкінгу.

P2P.org вказала, що сповільнений ріст є очікуваним через стан на ринку криптовалюти, який мав ринкову капіталізацію впасти з $2,3 трлн до $2,03 трлн протягом 14 днів. Фірма пояснила, що спад супроводжувався стурбованостями щодо майбутніх виборів у США та можливою рецесією.

Незважаючи на це, екосистема стейкінгу Ethereum за останні часи фіксувала деякі захопливі події, такі як прийняття токенів ERC-20, наприклад, синтетичного долара Ethena — USDe, як активів-заставників для стейкінгу під протоколом Symbiotic restaking. Протокол стейкінгу Ethereum EigenLayer також оголосив про новий раунд роздачі монет EIGEN своїм спільнотам за підтримку платформи з часів її появи.

З іншого боку, Bitcoin розпочав свою подорож у стейкінгу в кінці серпня за допомогою протоколу стейкінгу Bitcoin Babylon. P2P.org розкрила, що запуск стейкінгу Babylon був успішним, оскільки протокол досягнув своєї межі залучення 1 000 BTC протягом чотирьох годин. Платформа також має кілька великих резервних токенів (LRT), які привертають багато біткоїнів для наступного раунду стейкінгу.

Крок Babylon спровокував конкуренцію серед мереж layer-2 Bitcoin, які прагнуть отримати частки від стейкінгового печива. CryptoPotato повідомив, що мережа layer-2 Core Bitcoin випустила BTC liquid staking раніше в цьому місяці, дозволяючи власникам отримувати дохід від своїх монет під час вільної торгівлі їх активами.

Додатково, протокол ліквідності Bitcoin Lombard представив сервіс, що дозволяє повторно стейкати Liquid Bitcoin на протоколі стейкінгу ETH Ether.fi.

Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть
Ожидания по процентным ставкам ФРС: спор между экспертами
Ожидания по процентным ставкам ФРС: спор между экспертами
Бывшие чиновники ФРС противоречатся: Местер за снижение на 25 пунктов, а Буллард - на 50. Рынок реагирует волатильно. Рост S&P 500 может продолжиться. 📉📈
Просмотреть