Сумніви щодо ETF можуть вплинути на акції Coinbase (COIN)

Сумніви щодо ETF можуть вплинути на акції Coinbase (COIN)

Чи можуть сумніви щодо ETF зупинити акції Coinbase (COIN) вдарити рекорди?

Поки що рік 2024 не сприятливий акціонерам Coinbase, оскільки ціна на актив продовжує знижуватися. З максимального рівня в $187 акції Coinbase (COIN) знизилися на 37,36% до $117 протягом останніх 30 днів торгів. Окрім загального настрою ринку, здається, що нові запущені Bitcoin ETF спричинили підвищення продажних тиску на COIN.

Чи протягнуться ці коррекції або запустять вищу ралі продовженням усвідомлення Bitcoin ETF? Вплив запуску Bitcoin ETF на акції Coinbase!

11 січня криптовалюта відсвяткувала запуск Bitcoin ETF. Незважаючи на початковий ентузіазм щодо цього запуску, він не спричинив нової фази відновлення для основного активу, Bitcoin. Замість цього ця подія, можливо, завдала удару по акціях Coinbase, які зазнали зниження на 6,75% в той же день.

З тих пір ціна акцій COIN зазнала прискореної коррекції, оскільки потенційні інвестори, ймовірно, перейшли на продукти ETF, а не на безпосередній доступ до BTC через біржу через високі комісії.

Останні дані з аналітичної компанії Santiment підтверджують схожу тенденцію, як зазначено в останньому повідомленні, що опублікувала [X платформа], що Bitcoin-гаманці, у яких зберігаються більше нуля монет, продовжують зменшуватися майже чотири тижні після схвалення SEC 11 Spot ETF. Ця тенденція пов`язана з широко поширеним страхом, невизначеністю та сумнівами серед інвесторів, а також зі зменшенням зацікавленості в безпосередньому володінні Bitcoin, оскільки існують інші більш привабливі варіанти інвестування.

Більше того, середній щоденний оборот торгів на Coinbase зменшився з $2,5 млрд до $1,9 млрд за 30 днів до введення ETF, як повідомив аналітик Мізухо Ден Долев.

Це має значний вплив на потік прибутку, який Coinbase отримує від транзакцій з Bitcoin.

Чи будуть акції Coinbase (COIN) продовжувати падати?

Хоча запуск Bitcoin ETF може суттєво вплинути на дохід Coinbase, біржа може призупинити втрати завдяки комісіям, які вона отримує за надання послуг з кастоді (зберігання Bitcoin) для постачальників ETF.

Отже, поки що рано говорити, чи призведуть Bitcoin ETF до суттєвої коррекції ціни акцій Coinbase (COIN). З технічної точки зору, ціна COIN зберігає свої позиції вище критичного рівня підтримки в $115 та 50% рівня Фібоначчі.

Цей тип коррекції часто розглядається як здорова корекція, що дає можливість активу оновити свою попередню моментум-біржу. Якщо сток COIN сформує биковий патерн на цьому рівні підтримки, це може бути сигналом для покупців, щоб підняти ціну вгору до потенційної цілі в $137.5, з наступним ціллю у $161.

Схожі статті: FTX та Alameda переводять великі суми коштів на Binance, Coinbase та FalconX Моло Coinbase насміхається над постановою SEC про цінні папери Ціна Bitcoin бореться через рекордно низькі резерви майнерів. Що далі?

Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть