Підйом Terra Classic після затвердження Bitcoin ETF

Підйом Terra Classic після затвердження Bitcoin ETF

Альткоїни, включаючи Terra Classic, вдалося найбільше зрости завдяки хвилі підтримки, що надійшла після затвердження вперше в США Bitcoin біржових фондів (ETF). Хоча Bitcoin також зрос і тимчасово досяг 49 000 доларів, реакція на новини була більш-менш апатичною.

Це відсутність моментуму в ціні Bitcoin продовжує вразати ринок, особливо альткоїни.

Незважаючи на те, що Terra Classic повернулася до рівнів початку січня ($0.0001374), у неї не вистачило моментуму, щоб підтримати вищезазначений тренд. Замість цього токен повернувся до торгів в районі $0.0001297 і протестував дуже важливу підтримку в биковій моделі. Ціна Terra Classic перед поривом на 30%.

Підйом до рівня $0.0001374 можна пояснити відмінним вибиванням з недавно утвореної моделі `голова і плечі`. Ця бикова модель часто утворюється в кінці корекції, сигналізуючи про можливу зміну тренду.

Торгові моделі можуть бути дуже викликаючими для новачків, а також для досвідчених інвесторів. Тому знання про те, коли увійти в довгу або коротку позицію, є секретом прибутковості. Технічні індикатори часто дуже корисні для допомоги у прийнятті рішень з торгівлі.

Важливість моделі `голова і плечі` починає матеріалізуватися після того, як актив пробиває опір шиї. У випадку Terra Classic цей бар`єр лежить на рівні $0.000129.

Довгі позиції будуть здійснюватися вище шиї з очікуванням прориву, що дорівнює висоті моделі - 30% для LUNC, як показано на графіку. Збільшення торгівельного обсягу допомагає утримувати прорив через опір на 200-денному експоненційному середньому (EMA) (фіолетовий) на рівні $0.0001374. Графік ціни Terra Classic | Tradingview

Бикі LUNC отримали додаткову підтримку 8 січня, коли індикатор середнього збігання / розбіжності (MACD) показав сигнал на покупку. Цей технічний сигнал підтверджує позитивний настрій, що оточує токен. Додатковою підставою для оптимізму є можливе перетинання рухомого середнього на чотирьохгодинному графіку. Наразі синя 20-денна лінія EMA наближається до закриття над червоною 50-денною лінією EMA, що створює перспективне подання для LUNC в найближчі дні.

Незважаючи на ретрасміс з щотижневого максимуму, можливості для LUNC вистачає. З цієї причини трейдерам слід бути пильними щодо можливого відскоку від шиї. Це слугуватиме підтвердженням для вищезазначеного висхідного тренду і подальшого прориву - спочатку до рівня $0.00016 (ціль трикутника), а потім понад $0.0002 протягом наступних тижнів.

Схожі статті: Bitcoin Cash Price Eyes $335 As Party Fever Grips Loyal BCH Holders, Crypto Price Prediction For January 12 as First Spot BTC ETF Begins Trading: ETH, BCH, SUI, Solana Price Prediction: Bullish Pattern Signals $SOL Breakout Rally to $165.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть