Нові ринки передбачень Kalshi призупинені після втрати Комісією - апеляція (New Political Prediction Markets Halted as CFTC Appeals Loss)

Нові ринки передбачень Kalshi призупинені після втрати Комісією - апеляція (New Political Prediction Markets Halted as CFTC Appeals Loss)

Kalshi`s New Political Prediction Markets Halted as CFTC Appeals Loss

Апеляційний суд США зупинив нові політичні ринки передбачення Kalshi, враховуючи прохання Комісії з торгівлі ф`ючерсами за екстрене зупинення після того, як регулятор програв подібну клопотання до судді нижчого рівня.

Суддя Джіа Кобб округу Колумбія вирішила на минулому тижні, що Комісія з торгівлі ф`ючерсами перевищила свої повноваження, заборонивши Kalshi від переліку американських політичних ринків передбачень, які в основному є ставками на те, яка партія може контролювати Палату представників або перемогти у Білому домі в будь-якому даному терміні. Kalshi, позивач у справі, позивався на Комісію, стверджуючи, що агентство вчиняє довільно, забороняючи ці ринки.

Спочатку Комісія звернулася до судді Кобб, яка керує справою, щоб все ще заборонити Kalshi від переліку будь-яких контрактів, поки вона чекала на її повний висновок, який вона опублікувала у четверранку. Суддя відхилила прохання Комісії, і Kalshi відкрив свої перші американські ринки політичних передбачень у післяобідній час. Комісія подала екстрену ​​вимогу щодо зупинки ринків в апеляційний суд, поки вона розглядає, чи подавати апеляцію на повний висновок, показали судові документи у четвер.

Торгівля на двох нових контрактах Kalshi, запитуючи, яка партія виграє Палату та Сенат, була призупинена о 11:30 вечора ET четвер (03:30 UTC п`ятниця), із записом на веб-сайті Kalshi, де зазначено `очікування судового процесу`.

`Виконавчий суддя KalshiEx LLC (`LLC`), знаючи, що огляд цього суду був неминучим, поспішив розпочати укладення контрактів на гральні вибори в той самий день, коли окружний суд видав меморандум про висновок, до того, як апелянт, Комісія з торгівлі ф`ючерсами (`Комісія` або `CFTC`), мала можливість подати цей мотивований клопіт про зупинку на апеляцію із важливими юридичними питаннями та громадськими інтересами в стані.` - заявив Комісія в своїй подачі.

Kalshi не буде сильно пошкоджений, якщо апеляційний суд тимчасово зупинить його контракти, в той час як громадський інтерес може бути більше пошкоджений, якщо контракти продовжуються, стверджувала Комісія.

Адвокати Kalshi відповіли, кажучи: `ніяке адміністративне зупинення не є необхідним або відповідним`.

`Калші негайно заперечить клопіт Комісії про зупинку на підставах в суді. Але, у той же час, ніяке адміністративне зупинення не є необхідним або відповідним. Висновок судді Кобб стосовно правильності був цілком правильним, оскільки закон доручає Комісії блокувати контракти на події тільки у разі їх участі (відносно до загального викладення тут) у `гральних` або `незаконних діяннях`,` - сказав лист компанії. `Як зазначила суддя Кобб, вибори цим не є.`

Апеляційний суд наказав Kalshi зупинити конктракти, поки він розглядає клопотання, і наказав Kalshi подати відповідь до п`ятниці вечора. Комісія може подати відповідь до суботи вечора.

Крім того, Комісія знаходиться в процедурі прийняття правил щодо заборони політичних ринків передбачень загалом у США, посилаючись на обурення через боротьбу з шахрайством на підставному ринку - а саме, виборах.

Суддя Кобб у своєму висновку у четвер визнала, що вона співчуває такому міркуванню, але це було не пов`язано з її оцінкою справи проти Комісії в конкретному випадку Kalshi.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть