Стейблкоїни: $5,3 трильйонів у 2024 році

Стейблкоїни: $5,3 трильйонів у 2024 році

Опитування: Стейблкоїни на шляху до розрахунку $5,3 трильйонів у 2024 році, незважаючи на перешкоди

Стейблкоїни розрахували $3,7 трильйонів у 2023 році і мають намір досягнути $5,28 трильйонів у 2024 році, з зростаючим використанням поза рахунками обміну, показує нове дослідження.

Стейблкоїни продовжують упевнювати свою роль у глобальному фінансовому ландшафті, з обсягами розрахунків, які досягли $3,7 трильйонів у 2023 році, за даними дослідження `Стейблкоїни: Історія Нових Ринків`, спонсорованому Visa та авторськими правами Castle Island Ventures і Brevan Howard Digital.

`Adjustede

Дані показали, що у першій половині 2024 року стейблкоїни розрахували $2,62 трильйонів вартості, що ставить їх на шляху до досягнення $5,28 трильйонів до кінця року. Несмотря на більший продаж криптовалюти та зниження обсягів обміну протягом останніх двох років, обсяги розрахунків стейблкоїнів постійно зростають, відзначаючи прийняття їх поза торгівлю.

Нік Картер, засновник Castle Island Ventures, пояснив crypto.news, що дослідження спрямоване на підкреслення `того, як звичайні люди насправді використовують стейблкоїни`. `Ми хотіли продемонструвати наявність даних, що стейблкоїни мають використання поза чисто криптоторговлею і спекуляційними сценаріями використання. І я думаю, що ці дані це чітко показали.`

`Stablecoins

Звіт ідентифікує Ethereum (ETH), TRON (TRX), Arbitrum (ARB), Base Койнбейза, BNB Chain (BNB) та Solana (SOL) як найпопулярніші блокчейни для розрахунків стейблкоїнів, за якими з великим відстаннім очолює Ethereum, тоді як BNB Chain та Solana також ставляться на видні місця.

Провівши опитування понад 2 540 користувачів криптовалюти в Нігерії, Індонезії, Туреччині, Бразилії та Індії, дослідники виявили, що, хоча торгівля криптовалютою або не-замінними токенами залишається найпопулярнішим використанням стейблкоїнів, не-криптовалютні цілі не далеко позаду.

Фактично, 47% опитаних вказали на збереження в активах, виражених в доларах, як основну мету, 43% відзначили кращі курси конвертації валют, а 39% зосередились на отриманні доходу. Висновки підкреслюють, що цілі поза криптовалютою зараз складають значну частку активності стейблкоїнів в цих нових ринках.

Із ключових висновків 57% користувачів повідомили про збільшене використання стейблкоїнів за останній рік, та 72% очікують зростання їх використання в майбутньому.

Тетер (USDT) залишається найбільш довіреним та широко використовуваним стейблкоїном завдяки `довірі користувачів, ліквідності та його рекорду в порівнянні з іншими стейблкоїнами`, пише звіт. Користувачі в цих ринках вказали на стейблкоїни як переважну альтернативу американському банкінгу, посилаючись на `дохідність, ефективність та меншу ймовірність урядового втручання`.

Звіт підкреслює, що висновки `суперечать загальному переконанню, що стейблкоїни використовуються виключно як інструмент для спекулятивної торгівлі криптоактивами.` Еволюція в використанні стейблкоїнів показує, що ці активи переросли з `простої торговельної застави до загального цифрового доларового інструменту в країнах обстежених ринків,` читається в звіті.

Детальніше: Емітент стейблкоїнів Paxos планує інтегрувати з мережею Arbitrum

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть