Затримано 30 осіб у справі фінансового шахрайства з використанням Ізмір Токену.

Затримано 30 осіб у справі фінансового шахрайства з використанням Ізмір Токену.

У рамках звинувачень про шахрайство на суму 2,5 млрд турецьких лир в Ізмір Токен, першому міському токену Туреччини, Прокуратура головиша Каршияки Седата Оджакчі, який є власником холдингу Оджакчі, фінансового спонсора Ізмір Токен, видала наказ про арешт 30 осіб.

В рамках розслідування Каршиякської прокуратури загалом 20 з 30 осіб були заарештовані в Ізмірі під обвинуваченням у шахрайстві проти багатьох людей, обіцяючи їм заробити на біржах криптовалют та створити завод дронів.

Твердиться, що злочинці зібрали 2,5 млрд турецьких лир від близько 2 500 осіб таким способом.

Діючи за наказом Каршиякської прокуратури, співробітники Управління боротьби з фінансовою злочинністю поліції провели одночасну операцію проти 30 осіб, включаючи власника холдингу Оджакчі Седата Оджакчі, щодо якого було видано доручення про арешт цього ранку.

Також були проведені обшуки в холдингу Оджакчі та його дочірніх підприємствах. В результаті обшуків було виявлено, що будівля холдингу була порожня, а назви компаній були видалені.

Саліх Хан, експерт з кібербезпеки, племінник власника холдингу Оджакчі Седата Оджакчі, який був серед 30 осіб, щодо яких було видано наказ про арешт, втік до Дубаю з холодним гаманцем, що містить 2,5 млрд турецьких лир.

Проте, власник холдингу Оджакчі Седат Оджакчі та його дружина Сечілай Оджакчі були підхоплені та заарештовані під час операції, яка проводилася в житловому будинку, де вони приховувалися в Адані, щоб уникнути за кордон.

Холдинг Оджакчі набув популярності, зробивши інвестицію в розмірі 15 млн на основі протоколу, який було підписано з Барисом Тургутом, який запропонував Ізмір Токен громадськості.

Після цієї інвестиції холдинг Оджакчі зібрав довіру від своїх жертв та отримав їхні гроші, обіцяючи надавати високі проценти від 10% до 20%; В результаті твердиться, що постраждало близько 2 500 осіб. Заява проекту Ізмір Токен!

Стало відомо про завищення цін проекту Ізмір Токен: `Седат Оджакчі, про якого згадуються у звістках, є одним із початкових інвесторів на попередньому етапі продажу Ізмір Токен, який має першу у світі властивість міського токена, і Ізмір Токени, які він володів у рамках цієї інвестиції, були передані ним, як вже зазначалося.

У цьому контексті між Седатом Оджакчі та Ізмір Токену немає інших зв`язків або офіційних відносин, крім цього питання, створеного інвестицією.

Ізмір Токени, подібно до інших токенів, є валютами, створеними на існуючих блокчейнах і публічно обіговалими.

Ми поважно повідомляємо громадськість та цінних інвесторів Ізмір Токену, що всі наші діяльності продовжуються через місцеву криптобіржу Bzetmex, що наша мережа розширюється з кожним днем завдяки місцевим та іноземним інвесторам, що транзакції здійснюються за допомогою безпечної інфраструктури Ethereum і, отже, заходи забезпечення зберігаються на найвищому рівні і будуть зберігатися на найвищому рівні надалі`.

Це не є порадою щодо інвестицій.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть