Затримано 30 осіб у справі фінансового шахрайства з використанням Ізмір Токену.

Затримано 30 осіб у справі фінансового шахрайства з використанням Ізмір Токену.

У рамках звинувачень про шахрайство на суму 2,5 млрд турецьких лир в Ізмір Токен, першому міському токену Туреччини, Прокуратура головиша Каршияки Седата Оджакчі, який є власником холдингу Оджакчі, фінансового спонсора Ізмір Токен, видала наказ про арешт 30 осіб.

В рамках розслідування Каршиякської прокуратури загалом 20 з 30 осіб були заарештовані в Ізмірі під обвинуваченням у шахрайстві проти багатьох людей, обіцяючи їм заробити на біржах криптовалют та створити завод дронів.

Твердиться, що злочинці зібрали 2,5 млрд турецьких лир від близько 2 500 осіб таким способом.

Діючи за наказом Каршиякської прокуратури, співробітники Управління боротьби з фінансовою злочинністю поліції провели одночасну операцію проти 30 осіб, включаючи власника холдингу Оджакчі Седата Оджакчі, щодо якого було видано доручення про арешт цього ранку.

Також були проведені обшуки в холдингу Оджакчі та його дочірніх підприємствах. В результаті обшуків було виявлено, що будівля холдингу була порожня, а назви компаній були видалені.

Саліх Хан, експерт з кібербезпеки, племінник власника холдингу Оджакчі Седата Оджакчі, який був серед 30 осіб, щодо яких було видано наказ про арешт, втік до Дубаю з холодним гаманцем, що містить 2,5 млрд турецьких лир.

Проте, власник холдингу Оджакчі Седат Оджакчі та його дружина Сечілай Оджакчі були підхоплені та заарештовані під час операції, яка проводилася в житловому будинку, де вони приховувалися в Адані, щоб уникнути за кордон.

Холдинг Оджакчі набув популярності, зробивши інвестицію в розмірі 15 млн на основі протоколу, який було підписано з Барисом Тургутом, який запропонував Ізмір Токен громадськості.

Після цієї інвестиції холдинг Оджакчі зібрав довіру від своїх жертв та отримав їхні гроші, обіцяючи надавати високі проценти від 10% до 20%; В результаті твердиться, що постраждало близько 2 500 осіб. Заява проекту Ізмір Токен!

Стало відомо про завищення цін проекту Ізмір Токен: `Седат Оджакчі, про якого згадуються у звістках, є одним із початкових інвесторів на попередньому етапі продажу Ізмір Токен, який має першу у світі властивість міського токена, і Ізмір Токени, які він володів у рамках цієї інвестиції, були передані ним, як вже зазначалося.

У цьому контексті між Седатом Оджакчі та Ізмір Токену немає інших зв`язків або офіційних відносин, крім цього питання, створеного інвестицією.

Ізмір Токени, подібно до інших токенів, є валютами, створеними на існуючих блокчейнах і публічно обіговалими.

Ми поважно повідомляємо громадськість та цінних інвесторів Ізмір Токену, що всі наші діяльності продовжуються через місцеву криптобіржу Bzetmex, що наша мережа розширюється з кожним днем завдяки місцевим та іноземним інвесторам, що транзакції здійснюються за допомогою безпечної інфраструктури Ethereum і, отже, заходи забезпечення зберігаються на найвищому рівні і будуть зберігатися на найвищому рівні надалі`.

Це не є порадою щодо інвестицій.

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути