XRP резерви знизилися на Binance: аналіз та передбачення

XRP резерви знизилися на Binance: аналіз та передбачення

XRP резерви знизилися на Binance, буліш сигнал чи червоний прапор?

  • XRP резерви зменшились на 167 мільйонів токенів за останні 5 тижнів.
  • Ціна XRP може зрости на 15% до рівня $0.65, якщо закриє денний свічок вище рівня $0.56.
  • Основні пункти ліквідації знаходяться біля $0.519 на нижній стороні та $0.541 на верхній стороні, оскільки трейдери перевантажені на цих рівнях.

З травня 2024 року резерв Ripple`s власного токена XRP значно зменшився на Binance, найбільшій криптовалютній біржі в світі. Експерти та аналітики вважають це позитивним знаком, вказуючи на можливе накопичення.

XRP Зниження резерву

За даними аналітичної фірми CryptoQuant, резерви XRP знизилися на значні 167 мільйонів токенів за останні 5 тижнів. Однак це розглядається як позитивний знак для власників XRP, оскільки менше токенів депонується на біржу для продажу, зменшуючи потенційний продавальний тиск.

Технічний аналіз XRP та майбутні рівні

За даними експертного технічного аналізу, XRP виглядає ведмединим, оскільки торгується нижче від 200-денного експоненційного середнього (EMA) за денним часовим інтервалом. Крім того, під час останнього падіння ціни воно пройшло важливий рівень підтримки у $0.546 і наразі торгується нижче цього рівня. Однак Relative Strength Index (RSI) XRP знаходиться в області перекупленості, що вказує на можливе відновлення цін.

Наразі XRP зіткнується з опорою від низхідної лінії тренду та горизонтальним рівнем у $0.55. Якщо він пройде ці перешкоди та закриє денний свічок вище рівня $0.56, є великий шанс, що ціна XRP може зрости на 15% до рівня $0.65.

Основні рівні ліквідації

Наразі основні області ліквідації знаходяться біля $0.519 на нижній стороні та $0.541 на верхній стороні, оскільки трейдери завантажені на цих рівнях, за даними даних від coinglass.

Якщо ринковий настрій залишається ведмежим і ціна XRP впаде до рівня $0.519, буде ліквідовано приблизно $8.76 мільйонів вартості довгих позицій. Натомість, якщо настрій зміниться і ціна зросте до рівня $0.541, буде ліквідовано приблизно $6.56 мільйонів вартості коротких позицій.

Поточна цінова динаміка

Останнім часом XRP разом з основними криптовалютами зазнав помітного падіння ціни через ведмежі ринкові настрої та значний продажний тиск від китів та інституцій. Однак ринок зараз виглядає відновленням, з топ криптовалютами, такими як Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) та Solana (SOL), які бачать зростання цін на понад 4,75%, 3,8% та 4,5% відповідно.

На момент написання XRP торгується близько $0.538 і зазнав підйому ціни більше ніж на 2,5% за останні 24 години. Тим часом, його торговий обсяг збільшився на 65% за той самий період, вказуючи на більшу участь крипто-ентузіастів серед спаду ринку.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть